zondag 17 december 2017

Ruby Marriage

Stampin' Up! bestellen 20 december

Afgelopen woensdag ontvingen we een uitnodiging in de bus van onze overburen die hun 40-jarig huwelijk vierden met een feestje. Dat feestje was al gisteravond!
Mijn man sprak met de buurman en ook zij waren uitgenodigd, we dachten dat waarschijnlijk de hele straat er wel zou zijn, dus wij zouden met zijn vieren ernaartoe gaan. De kinderen gingen lekker uit logeren bij oma, dus had ik tijd om een kaart te maken. Je ziet de nieuwe Shimmery White Embossing paste. Zacht witte embossing paste met glimmertjes erin. Heel mooi. 


We kwamen aan op het feest, maar geen mensen uit de straat. We feliciteerden het koppel met hun grote prestatie (Al samen sinds hun 19de en 20ste!). We kochten ze een dinerbon voor een romantisch etentje. Is eens wat anders dan geld of een plant. De 68 jarige ober heeft ons de hele avond voorzien van drankjes. Die man had een energie! Voordat de drankjes leeg waren stonden er alweer nieuwe op tafel. Niks was hem teveel, dus we kregen ook nog chips en nootjes. Er stonden mandarijnen en walnoten die je moest pellen op tafel, dat is mij net wat te gezond. Er was geen muziek, dus de sfeer maakten we zelf. Veel gelachen, en gekletst. Al met al een heel gezellige avond. Zo vaak gaan we er tenslotte niet meer uit.

Ga jij nog wel eens uit?

Groetjes

Miranda Mols


                    Product Lijst
Stampin' Trimmer
[129722]
€ 36,00
Window Sheets
[142314]
€ 6,25

12 opmerkingen:

 1. Mooie kaart heb je zo gemaakt voor de gelegenheid, Miranda.
  En nu ik er zo over nadenk ga ik eigenlijk vaker met mijn vriendinnen uit dan met mijn man. Haha...dat moeten we eigenlijk maar eens veranderen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. prachtige kaart! En nee...wij gaan niet zo vaak uit. bijna nooit....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi kaartje. Vaak ben je niet veel nodig om een gezellige avond te hebben. Wij gaan eigenlijk nooit meer uit. Deden we eerder ook niet veel.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi kaartje.De laatste 2 maanden hebben we het heel druk gehad.Feestjes, etentjes, vrienden op bezoek gehad. Ook zelf op bezoek geweest.Gisteren eindelijk weer eens avond thuis.HEERLIJK.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt een super leuk kaartje gemaakt voor het Robijnen bruidspaar.
  Wij gaan nog wel eens uit, het scheelt misschien wel dat we geen kinderen hebben, dus dat we eigenlijk kunnen gaan en staan waar we willen.


  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kaart voor het bruidspaar-uit-de-straat! Gezellig zo’n avondje uit, zeker als je ook nog zo goed verzorgd wordt. Onze kinderen zijn allevier de deur al uit, dus wij kunnen gaan en staan waar we willen. We gaan dus best wel eens naar de film, het theater of naar een concert.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. He, lekekr hè , even zonder kinderen en de zorg om de kinderen een avond uit! Leuk dat het geslaagd was en je kaartje is superleuk! Een oude liftchallenge herken ik erin.
  Mooi!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi hoe de subtiele glitter hier de aandacht net trekt! Klinkt als een feest gericht op mensen en met elkaar feesten... Leuk!
  We gaan soms uit en spreken af en toe met vrienden af, maar met mijn moeder probeer ik elke maand een gaaf uitstapje te maken. Soms simpel iets in de buurt bekijken, soms verder weg, gewoon wat ons interesseert. Is altijd gezellig :)! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zeer geslaagde kaart en dito avond zo te lezen! Ik ben net blij dat ik thuis kan blijven 's avonds na een hele dag heen en weer geren :-)
  Maar ik ben dan ook een echte huismus LOL! Grtjs, Iefje

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gaaf kaartje en zo te horen een gezellig feestje.
  Uitgaan, ligt eraan wat je eronder verstaat. Feestjes hebben we bijna niet, wel gaan we gezellig eten met vrienden en ik doe vaak iets leuks met vriendinnen, bijkletsen en lunchen of naar een leuke stad.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, hele mooie kaart zeg.
  Prachtig gewoon.

  Nee, wij gaan weinig uit, de laatste tijd zitten we graag thuis, met elkaar, gezellig met onze eigen spullen om ons heen.
  Heerlijk vind ik dat!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel mooi dit kaartje voor de overburen hun 40 jarig jubileum Miranda
  en mooi meegenomen zo een feestje...kan toch gezellig zijn zie je wel...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your visit. I love your comment in advance!