zondag 24 december 2017

New Beginnings

Stampin' Up! bestellen 30 januari

Mijn teammaatje Miriam en haar man kochten een nieuw huis. Ik heb via Facebook mee kunnen genieten hoe het, in een jaar, van een stuk grond transformeerde naar een plek met een echt huis erop. Een prachtig huis. 
En dus maakte ik een kaartje waarop ik een stuk muur "bouwde" met embossing paste. Een cirkel met een huis en een tekst en klaar is een leuk kaartje.

Time Out Challenge #99 new beginnings

Gisteren zijn we naar het woonzorgcentrum hier in Lindenheuvel geweest. Ik wilde de ouderen verrassen met een bezoekje en een zelfgemaakte kerstkaart. Toen de kinderen dat hoorden, wilden ze ook mee. En zo geschiedde.


 Een korte afleiding en een kaartje gaven we de ouderen. Een hand, een lach en een dankjewel kregen we terug. De dankbaarheid en de lach op de gezichten van deze mensen waren zoveel waard. Het verzorgende personeel vond het net zo prachtig. Het geeft een goed gevoel, eens een keer iets voor iemand anders te doen. De kinderen vonden het ook enorm leuk. 

Ik zie jullie morgen..

 Een hele fijne kerstavond... 
Wij gaan zo toastjes eten. Wij hebben vanmiddag al warm gegeten en de Kerstman is ook al geweest. Dus morgen lekker uitslapen, ZALIG!

Wat gaan jullie doen vanavond?

Groetjes,
Miranda Mols

Mail me en volg me hier:

9 opmerkingen:

 1. Geweldig leuk kaartje, dat blauwe hartje maakt ‘m af! Leuke actie ook in het verzorgingshuis, ik snap dat ze daar blij van worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Your visit to the elderly to give the cards is a wonderful and thoughtful idea. Your card for your friend is gorgeous, lovely fresh look and the texture from the paste really reflects the re-building of their house. So pleased you joined us at Time Out and Merry Christmas x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vanavond koffie met zelfgemaakt appelgebak ( recept is van de appel/noten taart van la Place), een proeven of hij hetzelfde smaakt. En voor de rest een film kijken met lekkers erbij. Wij wachten tot morgenvroeg met de cadeautjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi verhuiskaartje, gaaf die muur. En wat een prachtig idee om kerstkaartjes in het woonzorgcentrum af te gaan geven. Tof ook dat de kinderen mee wilden. Hier staat nu de tv nog aan, André Rieu. We zijn in afwachting van de vriendin van onze zoon Bob. Hij woont in Salzburg en is gisteren met het vliegtuig voor een week naar Nederland gekomen. Nu is hij naar Rotterdam om zijn vriendin Suzana van het vliegveld op te halen. Zij gaat meteen na de kerst weer terug naar Salzburg . We hebben haar nog nooit ontmoet. Spannend dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie en toepasselijke kaart heb je gemaakt. En wat lief dat je naar het woonzorgcentrum bent geweest. Een kaartje, zoiets kleins kan het verschil maken! Super van je!
  Ik heb vanavond geknutseld, kaartje op bestelling...daarna gezelig film gekeken en gesmikkeld.
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuke kaart, Miranda. En wat een lief gebaar naar de ouderen in het zorgcentrum. Kan me voorstellen dat het erg gewaardeerd werd.
  Wij zijn wezen bowlen met elkaar en aansluitend ging hier de pizzarette aan. Een super gezellige avond gehad.
  Fijne dagen gewenst, geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een fijn idee om kaartjes te gaan afgeven in het woonzorgcentrum; wat zal dat geapprecieerd geweest zijn! Ons kerstfeest/-brunch was op zaterdag want dat was de enige dag waarop 4 generaties zich tegelijkertijd vrij konden maken. Want er zijn nog andere ouders, schoonouders en grootouders die ook graag een bezoekje krijgen op deze dagen :-) Druk hoor maar supergezellig! Grtjs, Iefje

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Great card, so many fun details! I love the distressed edges of the card and that blue heart above the chimney looks so cute! Thanks for joining us at TIME OUT!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Your card is sweet. I love the placement of the heart above the chimney. How beautiful that you and your children bless others. That is a beautiful gift ♥

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your visit. I love your comment in advance!