Ready for Christmas?

Stampin' Up! bestellen 1 december 

Stampin' Up! Year-End Sale, retired lijsten in de nieuwsbrief op 1 december!

De tijd van de Herfst/Winter catalogus uitverkoop komt eraan!


Ben jij klaar voor kerst? Ik nog niet. Vandaag maar een kerstkaart, ik kreeg te horen dat ik er al lang geen meer had geplaatst. En inderdaad...het is een tijdje geleden. Tijd, tijd en plannen. Als ik maar plan dan loopt het als een trein, maar dat doe ik dus te weinig. Ook mijn Video Vrijdag elke week lukt me gewoon niet. Vaak vind ik het kaartje te simpel om er een video van te maken en knutsel ik te weinig om dan wel iets te kunnen filmen. Maar goed, kerstkaarten heb ik dus ook niet meer gemaakt. En dat betekent dat ik hard aan de slag moet.

De set Ready for Christmas gebruikt hier. Voor de eerste keer. Geweldig mooie set. De basis met designpapier lag al klaar. Ik heb 1 vel opgesneden om er een serie van te maken. Maar ja, tijd. Moet ik gaan maken, heb al veel gedaan, dus ik kan zo aan de slag.


Ik denk dat onze hondjes ook wel eens aan de koekjes op tafel zouden snuffelen als we ze lieten staan als we weg gingen... Tegenwoordig pikt de oudste wel eens wat van de salontafel, terwijl hij dat vroeger nooit deed. Hij zal wel denken, ben wel gek als jullie de korstjes niet opruimen, ik krijg veel te weinig menseneten hahaha.
Heb je al hier en daar wat gezien van de nieuwe Lente/Zomer catalogus? Hij staat weer boordevol mooie dingen. Ik mag ze morgen bestellen.
Vraag dus nu alvast je catalogus bij mij aan! 
Stuur een email!
GRATIS voor klanten die in de afgelopen 6 maanden bij mij besteld hebben.

Groetjes 
Miranda Mols                     Produkt Lijst
Stampin' Trimmer
[129722]
€ 36,00

Reacties

 1. Erg leuke kaart, Miranda.
  En nee...ook ik ben nog niet klaar met de kerstkaarten. Schiet al wel op, maar er moeten er nog een stuk of wat gemaakt worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi kerstkaartje Miranda...wat een leuk designpapier en het stempeltje is ook zooooo gaaf...
  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahaha, ondeugend hondje denk ik....heel leuk kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je komt kijken. Bedankt voor je reactie!
Thanks for your visit.