zaterdag 4 november 2017

Dreamcatcher

Stampin' Up! bestellen 6 november.

Hebben jullie de nieuwe reclame van Lidl al gezien?
Ze kwam gisteravond op tv en omdat we The Voice of Holland aan het kijken waren was de reclame verplicht. George Baker zette zijn wereldberoemde "Little Green Bag" in en dan lees je vervolgens in deze karaoke reclame "LIDL BROWN BAG". 
Nou, dat was teveel voor me hoor. Ik proestte het uit van het lachen, ik rolde over de vloer, de tranen liepen over mijn wangen. Echt, ik ging stuk daar. Mijn man en dochter keken me aan alsof ik gek geworden was. Die snappen dat soort humor niet. Ze dachten dat mijn Limoncello naar mijn hoofd gestegen was (ik drink normaal natuurlijk geen druppel) Maar ik en woordspelingen... BRIL-JANT bedacht! De rest van de reclame heb ik gemist en na een paar minuten was ik weer mezelf. Ik heb allang niet meer zo gelachen. Wie dat verzint...

Nu over naar mijn kaart


Een nieuwe uitdaging bij de LiftChallenge. Een dromenvanger.
Niet makkelijk dacht ik. Maar toen zag mijn linkse oog de veertjes van mijn zoon en mijn rechteroog de Eastern Beauty bundel. Dat is een goede mix dacht ik.


Voor de eerste keer dat ik de Eastern Beauty bundel heb aangeraakt. Hoe blij dat ik was dat ik hem toch had gekocht. Want het is een plaatje geworden vind ik zelf.
Hier wat detail foto's hoe mooi alles glimt.


De achtergrond is geëmbossed. het veertje komt uit Feather Together.

Groetjes 
Miranda Mols


13 opmerkingen:

 1. Die reclame is inderdaad ge-wel-dig! Ik word ook elke keer blij als ik ‘m zie. Blij word ik ook van jouw dromenvanger. Zooooo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha ik zie je al liggen ;-) Ik vind ‘m ook briljant! Mijn broer werkt bij de Lidl en kan die reclame niet meer horen.... Wat een geweldige dromenvanger op je kaart, wie dat verzint ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ken hem ja, en ik vind het ook een zeer goede vondst, al ben ik geen fan van George Baker ;) Helaas komen de reclames zo vaak voorbij dat ik hem inmiddels spuugzat ben. Blijkbaar net als de broer van Danielle.
  Maar jouw kaart is mooi, je dromenvanger zelf gemaakt (super!) en fijn dat je meedoet met de Liftchallenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hilarisch!! Was gisteravond uit eten met mijn oud-collega's, heb vanmiddag The Voice terugkeken en natuurlijk bij alle reclames verder gespoeld. Krijg nu echt de neiging om opnieuw ervoor te gaan zitten, want ik ken deze reclame niet!
  Je kaart vind ik super. Een heel mooie dromenvanger en wat lief van Dano dat je zijn veertjes mocht gebruiken. Ze passen er perfect bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zie het al helemaal voor me, jij in een deuk. Het kaartje brengt een andere lach op mijn gezicht. Heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. In het begin vond ik de reclame ook geweldig, maar hij is er zoooo vaak op.
  En jouw kaartje is super mooi en heel origineel! Ook een mooie kleurencombi, die veertjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een toffe kaart Miranda ! Ik zag net ook de versie van Cornelie ! Heel leuke challenge !
  Ik ben ook zo'n fan van woordspelingen ! Geweldig toch ! Das echt goed gevonden ! Dat is zoals die van 'another one drives a Duster' dat vind ik ook schitterend gevonden, je moet het maar doen he ! En dan nog zo je brood verdienen, geweldig gewoon !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. oh wat een super mooie kaart heb je weer gemaakt, ik ben juist wel een fan van de eastern set heb hem al veel gebruikt in combi met de dies. zo hebben we gelukkig allemaal onze favoriet

  fijne dag, leuk dat je bij mij bent langs geweest.

  groetjes manon

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je kaart is helemaal top !!!!!

  groeten Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik hou ook van woordspelingen, alleen ken ik die reclame niet ;-)
  Je kaart is weer heel erg mooi geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik kijk heel weinig tv en heb even gekeken naar de reclame. Hahaha, geniaal (als je hem voor het eerst ziet)
  Je kaart is super. Heel goed bedacht!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Supermooie kaart met die veertjes! Die reclame zal ik eens op internet moeten zoeken; bij mijn weten hebben we die in België niet maar ik sla een goede lachbui nooit af! Grtjs, Iefje

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Idd goed gevonden...maar ik ben het nu al zat, en George Baker...vreselijk, dus het geluid gaat hier nu gelijk uit;-)
  Je dromenvanger is mooi geworden. Mooi de embossing op de achtergrond. Dank je wel voor het meedoen

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your visit. I love your comment in advance!