Spooky Halloween Wishes

Stampin' Up! bestellen 6 november

Afgelopen zaterdag gingen Lana en Harald met de buurman en hun dochter naar een Halloween spooktocht. Nee, inderdaad... ik ging niet mee. De minimum leeftijd was 8 jaar en Dano is pas 6. Ha! Bof ik even! De buurvrouw houdt net als ik, ook niet zo van al dat enge gedoe. Dus de vaders mochten met hun dochters mee. De dames vonden het schrik effect in het duistere donker enger dan de enge figuren die her en der rondliepen of zakken die naar beneden vielen. Ze hebben wat afgeschreeuwd, maar vonden het geweldig! Volgend jaar weer.

Voor wie Halloween viert vandaag:De vleermuizen zijn geƫmbossed met zwart embossing poeder. 1 vleermuis is van zwart card stock en daar heb ik wink of stella opgedaan zodat die lekker blinkt.
De binnenkant ook weer gedaan. Het woordje Scary heb ik zelf geschreven, daar had ik geen stempel van. De vleermuizen zijn met een marker ingekleurd. Door een mal te maken van de vleermuis thinlit. Die mal heb ik ook gebruikt voor de zwarte vleermuizen voorop. Ingekleurd met de Emboss it! pen van ranger. Dat is een soort Versamark pen. En dan embossing poeder erover en verhitten met de heat tool.


Fijne Halloween!

Miranda Mols
Product List
Big Shot
[143263]
€ 120,00
Stampin' Trimmer
[129722]
€ 36,00
Clear Block D
[118485]
€ 10,50
Pumpkin Pie Stampin' Write Marker
Pumpkin Pie Stampin' Write Marker
[105115]
€ 3,95
Black Stampin' Emboss Powder
Black Stampin' Emboss Powder
[109133]
€ 6,25

Reacties

 1. Mooie niet scary halloweenkaart!
  Groetjes
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Supergaaf CAS kaartje, helemaal Halloween!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kaart. En weer lekker creatief met mallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. schitterend miranda, hihi dus jij samen met de buuf geknutseld en de mannen vinden het vast ook wel eens leuk om mee te mogen gaan met de kids...

  groetjes
  manon

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hou ook niet zo van die enge dingen.....doe altijd heel stoer, maar stiekem ben ik blij als ik nergens naartoe hoef šŸ˜Š
  Leuke kaart, mooi, die rust van dat zwarte en dan het oranje erbij.
  En het geschreven woord is echt mooi gedaan zeg!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je komt kijken. Bedankt voor je reactie!
Thanks for your visit.