Stargazing With Bear + WIN!

Stampin' Up! bestellen 24 augustus

***WIN! WIN! WIN!***Goodies uit de nieuwe catalogus!
Update: Winnares Krista Kelchtermans

Abonneer je NU op mijn Youtube kanaal en bekijk als eerste mijn nieuwe stijl filmpje.

Ik ben vreselijk benieuwd wat je ervan vindt! 
Bij 200 abonnees verloot ik een pakketje embellishments uit de NIEUWE catalogus!!. 
Dus ben je abonnee en keek je mijn filmpje? 
Geef je eerlijke mening in een reactie hieronder en win!


Klik op de link en klik op de grote rode ABONNEREN knop!

Hier een sneak peek uit het filmpje


Hier een link naar het filmpje en de kaart voor niet abonnees.
Maar leuker vind ik het natuurlijk om wat meer abonnees te krijgen!

Groetjes
Miranda Mols


Reacties

 1. Ja, gekeken! (Abonnee was ik al)
  Ik vind je kaart WAANZINNIG GAAF!!!! Echt onwijs mooi. Ik ben in staat om nu mijn spullen erbij te pakken en je kaart lekker CASE-en. Alleen...ik kan niet zo goed sponzen. Dat ziet er bij niet uit. Al diverse tools geprobeerd, maar allemaal niet mooi, dus het ligt aan mij.

  Goed idee om je video versneld af te spelen. Zo blijft de aandacht hoog. In het begin gingen de stappen die je deed wel wat snel, later kon ik het goed volgen. Het muziekje eronder (hoe toepasselijk....over the rainbow) heb ik gaandeweg even wat zachter gezet en uiteindelijk uit gezet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooi hoor! Ook leuk filmpje, weer eens een heel ander filmpje dan ik anders zie. En het is zo overduidelijk, dat je geen voice-over mist.
  Voor een CASE, moet ik nog even wachten, want de producten heb ik (nog) niet, die staan nog op mijn lijstje om te bestellen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hallo miranda, ik heb me abonnee gemaakt, alleen heb ik nooit geweten wat daar dat was nu een mooie gelegenheid voor om het te doen....

  mooi hoor net als alle andere filmpjes ik ben altijd erg blij met je filmpjes ze zijn zo mooi en duidelijk altijd en super leuke goede tips zitten er bij

  Wowww wat een super mooie kaart heb je weer gemaakt en alles weer zo duidelijk verteld en laten zien... hoop dat je zo door gaat...ik heb zelf de kerstset ook besteld alleen de beren heb ik niet moet daar iets anders voor gaan verzinnen of nog even sparen ervoor...

  fijne avond nog

  groetjes manon

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Abonneren op youtube....ik wist niet eens dat het kon. Hoe erg is dat. Meteen gedaan natuurlijk, want deze set staat bovenaan mijn boodschappenlijstje!
  En wat een keigaaf kaartje heb je ermee gemaakt, Miranda. Super mooi gedaan. Dat sponsen wil bij mij nog niet zo mooi worden. Ik gebruik die dabbertjes, misschien toch eens iets anders gaan gebruiken. Of zou ik het niet goed doen? Dat kan natuurlijk ook ;o)
  In het begin vond ik het allemaal erg snel gaan en dacht ik het niet te kunnen volgen. Nog een keer afgespeeld en inmiddels is het me aardig duidelijk. Kan niet wachten tot de spulletjes binnen zijn.
  Veel geleerd vanavond....bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Miranda wat een leuk filmpje.
  Ik ga de bundle ook bestellen. Heb weer ideetjes opgedaan:) Groetjes
  Sneeny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zoals ik al schreef bij je youtube-filmpje....heerlijke muziek heb je er onder gezet. Duidelijke uitleg van de kaart.
  Nieuwe stijl....is super...keep on filming Miranda.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Muziek heb ik gelijk uit gezet. Werkte op mijn zenuwen.
  Persoonlijk vind ik het leuk als zulke filmpjes ingesproken zijn. Wel naderhand. Maar dat zal wel veel werk en tijd kosten.
  Van mij mag hij wel iets langzamer afspelen. En sommige dingen (zoals ingekleurd stansje) laten zien en erbij pakken. Ik werd een beetje duizelig van het versnelde.Zo'n filmpje mag wel 8 tot 10 minuten duren.
  Leuke kaart! Het werkt inspirerend.
  Mijn tips:
  Sommige dingen gaan heel snel. Ben je ervaren dan volg je het. Zoals de die (sterren en maan) die je niet helemaal door de machine doet. Je geeft aan waar je stopt, maar dat zal niet iedereen begrijpen.
  zet de namen van de producten, kleuren van de inkt als tekst in beeld (of in je blog). Dan is het duidelijker (voor als je de sets niet hebt je wilt bestellen) en voor als je de kaart na wil maken.
  Ik hoop dat je wat aan mijn feedback hebt, het is niet bedoeld om je (werk) af te kraken! Maar om het nog beter uit te laten komen, naar mijn persoonlijke mening.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je komt kijken. Bedankt voor je reactie!
Thanks for your visit.