Stargazing with Bear + winnaar

Stampin' Up! bestellen 1 september

Mijn inspiratie voor dit kaartje komt bij Nikki vandaan.
Het filmpje vind je hieronder. Op zoek naar een manier om meer filmpjes te kunnen maken, ook als er mensen om me heen zijn. En dat ik niet door makkelijke kaarten hoef te praten. Dat was een lastige. Totdat een demo een bericht startte met de vraag hoe elke demo filmpjes bekeek en hoe lang ze keken. Niemand wil lang kijken, want we hebben geen tijd en niemand houdt van tussendoor gebazel. Alle antwoorden las ik en toen kwam ik op dit idee.
Dit is een filmpje voor gevorderden geworden en het gaat ietwat snel. Er moet nog wat bijgeschaafd worden. Maar het is mijn eerste filmpje en het idee op zich is geweldig. Toen ik het deelde met demo's over de hele wereld in die groep, werd het met veel lof ontvangen, zelfs mijn Nederlandse collega's waren enthousiast. (Echt wel leuk hé!) 
Het bewerken van het filmpje nam wel 2 uur in beslag. Maar ik hoefde geen remake te doen omdat ik wat verkeerd deed of zei. Gewoon opnieuw, door en later ertussenuit knippen. Alle abonnees zagen het filmpje gisteren al, nu mag de hele wereld het zien!
Kom jij ook kijken? 


Als je het leuk vond en je wil mijn filmpjes niet meer missen, abonneer je dan op mijn kanaal: HIER
Heb je vragen over het filmpje? Stel ze, of mail me!

Mijn gewone filmpjes blijven ook, als ik bijvoorbeeld een leuke tip of techniek doe. Dus jullie hoeven mijn stem niet helemaal te gaan missen. (Wel lief dat sommigen mensen mijn gepraat misten, dat is zo leuk om te horen)


Ik kreeg vragen over mijn gedeeltelijke embossing en over het sponzen, dus die filmpjes met mijn stem volgen snel. Volgende week start school weer en kan ik weer lekker aan de slag.

De winnares van het pakketje goodies uit de nieuwe catalogus is:

KRISTA KELCHTERMANS

Gefeliciteerd!

Een fijne dag!

Groetjes
Miranda Mols
Product List
Stampin' Trimmer
[129722]
€ 36,00

Reacties

 1. Joepie! Ik heb gewonnen! :D
  Benieuwd wat erin zit ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooooohhhhh!!!!! Dit is echt de mooiste kerstkaart die je kan hebben!!! Zo'n mooi en gezellig nachtelijk tafereeltje! En dat beertje!! ♥♥♥♥♥♥
  Ik ben helemaal verliefd op deze kaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh en in mijn enthousiasme en verliefdheid voor deze kaart vergat ik nog te zeggen dat ik net geabonneerd heb op jouw YouTube kanaal. Heel leuk die filmpjes!
  En nu ga ik jouw kaart even opslaan als inspiratie... Echt, hoe mooi is die!
  ♥zucht♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd Christa met je mooie prijs en veel plezier er van

  Groetjes Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi kaartje! Mag ik vragen wat je hebt gebruikt? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Miranda, that is adorable, the addition of Christmas trees is a great idea. Thank you so much for the credit too and l'm so happy you liked it enough to use as inspiration. Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb mij geabonneerd op je you tube fimpjes want ik wil geen enkele van je tips missen! Grtjs, Iefje

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je komt kijken. Bedankt voor je reactie!
Thanks for your visit.