Rainbow Fun

Stampin' Up! bestellen 24 juli 9.30 uur


Wij genieten hier volop van de vakantie en hij is pas net begonnen!
Na mijn verjaardagsfeestje ging Lana uit logeren bij oma en deden we wat leuks met Dano.  Dit regenboog kaartje past wel bij mijn feestje...


De dag erna wilde Lana weer blijven slapen en deden we thuis leuke dingen met Dano. 
Harald keek met Dano Formule 1 en ik deed een Facebook LIVE. Mijn 50 verjaardagskaarten openmaken. Wat een pret! Dano kwam later nog meehelpen. Zijn commentaar was volgens Margriet: De kers op de taart! Hihi, hij is zo enthousiast.
Als je het terug wilt zien, kan dat (hoop ik) hier:


En nog een kaartje in dezelfde stijl, maar toch anders. 
Ik gooi het dure glimmer papier liever niet zomaar weg. En daarom knipte ik langs het negatief en zo krijg je weer een heel nieuw idee. En je gooit niet zo veel weg, dubbel waar voor je geld. 


En vandaag wilde Dano ook bij oma slapen. Harald heeft ook vakantie, dus trokken wij erop uit. We gingen een broodje eten en even de stad in. Maar helaas viel het broodje tegen, dus zijn we vanavond maar naar de Griek gegaan. Eens ergens anders dan ons normale restaurant in Maastricht. Nu gingen we in Geleen bij Akropolis. En was was het heerlijk! Ik die alles lekker vond, nou, dat komt maar zelden voor. 
En nu weer even werken, want zo kom je achterop... Maar quality time met mijn man is ook wel eens belangrijk toch. Wij zijn niet vaak zonder kinderen. Dus eens genieten mag best. Nu kruip ik toch nog even de zolder op, want ik heb al minstens een week niet geknutseld. En quality time met mijn knutselspullen dat is ook belangrijk 😁

Fijne maandagavond!

Miranda Mols

Reacties

 1. Nog gefeliciteerd met je verjaardag, Miranda.
  En wat een super leuke kaarten heb je gemaakt. Leuk gedaan met die kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit klinkt allemaal zeer goed :-)
  Houden zo zou ik zeggen.
  Mooie kaartjes heb je gemaakt en groot gelijk dat je zuinig omgaat met je glimmerpaper. Probeer ik ook altijd. Dit geeft wel een erg leuk effect.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi regenboogkaartje! Ik zag je filmpje gisteren voorbij komen en hoorde je zeggendat je veel post hand omdat er een prijsje aan zat. Hahaha dat wist ik niet hoor. Je staat op mijn kalender en 40 is natuurlijk een leeftijd, daar kun je niet omheen.
  Dano gaf zulk enthousiast commentaar, de kaart met het hondje komt er vast van zijn hand.......

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je komt kijken. Bedankt voor je reactie!
Thanks for your visit.