Cute & Adorable

Stampin' Up! bestellen 10 april

1 APRIL

Ja, natuurlijk was het verhaal van de bibliotheek volkomen uit mijn duim gezogen!
Maar het was wel een briljant idee. Hoe ik erop kwam, vroegen mensen me. 
Simpel, ik loop al jaren met het idee in mijn hoofd. Grinnik...
Wie weet moet ik maar mijn Retired stempels gaan bewaren en daarmee een stempel-o-theek openen... Vonden jullie hem niet heel grappig?! Jullie hebben vast gedacht, die Miranda, zou die nou echt???? Hahaha, nee dus.


De Retired lijsten komen 10 april uit, ik bestel tegen een uur of 15.00, of misschien wel om 12 uur en 18.00 uur. Ligt aan de hoeveelheid bestellingen. Want we weten dat we net als elk jaar, snel erbij moeten zijn om de meest favoriete producten met korting weg te kapen. Hou er dus rekening mee, dat iets al weg zou kunnen zijn als ik bestel. 
Wil je dat niet, bestel dan online. Online bestellers krijgen een handgemaakte kaart en een aardigheidje EN de nieuwste catalogus in de brievenbus zodra ik hem heb.


Dit kaartje bewaar ik al een tijdje voor een challenge. Ik vind het een regelrechte winnaar. Maar er komt maar niks. Dus laat ik hem nu toch maar zien.
Ik ben gek op stencils, en helaas hebben we die niet heel veel bij Stampin' Up!. 

Maar...ik ben nu zelf stencils aan het maken met onze producten. Eind april een workshop in zelf stencils maken! Wie komt er?

Ik ga snel verder...ben alles aan het klaar maken om naar #OnStage2017 te gaan in Amsterdam. Ik heb gezonde kriebels in mijn buik, nu al! Oooo, ik vind het echt spannend. 3 dagen stuiteren wordt dat weer. Ik ga proberen jullie mee te laten genieten!

Groetjes
Miranda MolsReacties

 1. Ik vond het een erg leuke grap, maar ik begrijp met een licht serieuze ondertoon :)
  Je kaart is een plaatje, jammer dat het in het blauw is, anders kon je zo meedoen aan de challenge van DCL. En de Distress Oxides zijn idd erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohhh ik vind het serieus een goed idee! Maar ook een geweldige grap!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zal eens moeten kijken wat je hebt uitgehaald, ik was er niet dus heb het gemist. Je kaartje is zo schattig ! Ik kan me voorstellen dat je nu al gezond gespannen bent ! Zo leuk om hiernaar uit te kijken en dan het event zelf en dan kan je ook nog lang nagenieten ! Heerlijk !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super schattig kaartje, Miranda.
  En fijne dagen gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Niet eens zo'n gek idee Miranda en zeker een leuke grap!!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je komt kijken. Bedankt voor je reactie!
Thanks for your visit.