Last Christmas

Stampin' Up! bestellen 6 maart

Heb jij dat nou ook? Als je zo'n titel leest (of bedenkt in mijn geval) dat er soms spontaan een liedje in je hoofd popt en er niet meer uit gaat?! 
Ik had dat nu dus...zalig zo'n kerstlied in je hoofd in februari. 
Dit kaartje heb ik voor kerst gemaakt, al een creatie van 2016. Dus als je dan snel een titel moet verzinnen... en nu zingt mijn hoofd dus:🎜Last Christmas, I gave you my heart♫.  Oooo, jij nu ook! Graag gedaan, grinnik. 
Dit heb ik natuurlijk al vaker gedaan en de reacties die ik dan wel eens in een appje krijg als mensen zo'n bericht hebben gelezen...echt, ik lig dan in een deuk! Daar kan ik van genieten. En da's weer genieten zonder teveel te betalen. Ja ja, die reclames van Telfort...elke keer weer brengen die me plezier. Wat hebben ze daar de goeie man voor gekozen zeg. Ik miste de AH filmpjes, maar dit is een goede vervanger. Maar nu ben ik van het pad af en heb ik een carnavalskraker in mijn hoofd...ik weet niet niet wat ik erger vind...terug naar kerst... 😆


Verder is het me nog niet gelukt om een kerstkaart te maken dit jaar.
Ik ga het misschien vanavond maar eens proberen...
Tijd genoeg ook komende week! De kinderen hebben vakantieeeeeeeeee!
Dus lekker knutselen. Wij zijn geen carnavalsvierders, dus heerlijk luieren en knutselen!
Ik zeg oleeeee. Verheug me nu al op niet op tijd opstaan en lang blijven knuffelen samen in bed. Zalig. 

Ga jij komende week knutselen of carnavallen?

Groetjes
Miranda Mols

Reacties

 1. Dit is eng. Het is net of ik mijn eigen gedachten lees, het eerste stukje dan. Mooi fris kerstkaartje. En bij ons gaan de kinderen weer naar school, behalve de maandag. Met Rosenmontag hebben de kinderen vrij, de hele dag of alleen de middag. Wij hebben ook weinig gedaan deze vakantie en carnaval vieren wij ook niet. Maar kijken de optocht op tv. Fijne knutsel/knuffel vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi dit kerstkaartje Miranda...prachtige kleurtjes en heel leuk dat kerstboompje erop...Misschien mag ik die wel een keertje liften...heb die stans en stempelset namelijk ook...en doe er veels te weinig mee....offfff....heb gewoon teveel spulletjes ...dat kan ook hè hihihi...
  Hier wordt ook geen carnaval gevierd ....Maar wel vanavond dochterlief naar de stad brengen...en dan ook nog beloofd ze vannacht op te gaan halen...in de hele late uurtjes...En morgen met de kleindochters naar de optocht in Roosendaal gaan kijken en zondag bij ons in het dorp ...een blommekeshoed op ....en leve de leut!!!

  groetjes en een fijne vakantieweek
  Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou, onze vakantie zit erop.....wij wonen in het "noorden"(oosten) en die hebben hun week vakantie al gehad.
  En, inderdaad......niks moet alles mag, lekker lang uitslapen, lekker luieren, niet werken, niet op tijd naar bed, veel genieten, lekker knutselen en opruimen en schoonmaken.
  En, als klap op de vuurpijl, vandaag nog de slaap kamer van Jade veranderd.

  Je kaart is zo leuk!
  Ik vind het altijd erg knap, een kerstkaart maken, zo midden in Februari.
  Mooie kleurtjes (let ik altijd erg op).
  Deze heb je alvast klaar, op naar de volgende.

  Fijne vakantie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke kerstkaart, Miranda.
  Geen gefreubel en geen carnaval hier....de kleinkinderen zijn er het hele weekend, want paps en mams vieren wel carnaval. Haha, we gaan ons in elk geval prima vermaken :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Miranda,
  Prachtig kaartje heb je weer gemaakt :)
  Maandag zit ik weer met mijn vriendinnen bij mij thuis aan tafel. 1 x per maand mag ik de dames verblijden met een kerstkaart workshop :)
  Zo hebben we eind van het haar geen stress;)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je komt kijken. Bedankt voor je reactie!
Thanks for your visit.