Cupcake Party

Stampin' Up! bestellen 6 maart

Gisteravond zag ik de challenge van Casual Fridays in mijn ooghoek voorbij komen. Snel terug scrollen... ooo die liet mij uit mijn dak gaan.
I love One-Layer kaartjes! 
Ik maak ze niet zo vaak meer. Mijn man vind er niks aan, al die lege kaarten waar niks op staat. En de laatste tijd maak ik een ander soort kaartjes die hij wel mooi vind, dus stiekem vind ik dat leuker... Maar dat neemt niet weg dat ik nog steeds heel erg blij word van een One-Layer en deze is wel een hele gave al zeg ik het zelf... iemand moet mij toch een schouderklopje geven af en toe. 


Mijn favoriete kleurcombo "rainbow"
Maar toch vind ik deze versie in het paars ook wel heel gaaf.


Ben benieuwd welke jouw voorkeur geniet.
Ik vind het prachtig dat het telkens ongeveer 50/50 is. Zoveel mensen zoveel smaken.

Ben de laatste tijd wel van meteen 2 kaartjes tegelijk. De stempels heb je toch al op je bureau en dan is je voorraad net iets sneller bijgewerkt. Of is het omdat ik het zo leuk vind om te zien wat jullie de leukste vinden? 

Groetjes
Miranda Mols
Reacties

 1. Ik hou wel van die lege laarten :o)
  En deze twee vind ik dus super leuk. Maar stiekem die met al die kleurtjes het leukst!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. One-layer kaartjes zijn toch vaak de beste, daar zit veel denkwerk achter om met weinig iets te maken wat toch 'krachtig' moet zijn! Deze kaartjes zijn dat zeker, superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook je man heeft dus duidelijk een eigen mening 😉
  Ik hou wel heel erg van "die lege kaarten", vind het juist zo kunstig, om ze leeg te houden, meestal voegen we teveel toe.

  Mijn voorkeur heeft de eerste kaart.....komt door de kleurtjes en.....doordat er weinig tekst op staat, dat past heel goed bij deze kaart (vind ik dan hè, je man denkt daar vast anders over hihi.)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Er zijn verschillende stijlen, die mij aanspreken. Het kaartje moet kloppen. Ik zelf ben daar niet zo goed in, maar jij hebt er oog voor. Ik vind ze allebei mooi. Geen voorkeur. En meerder kaartjes tegelijk maken is herkenbaar. Vaak begin je aan een kaartje en dan in je achter hoofd of heel dicht bij je oor, schreeuwt er iets: dat is ook leuk om te proberen!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jaaaa!! Ik had de challenge ook gezien en voor mezelf genoteerd. Toen ik de titel van je bericht las, dacht ik dus ook al dat ik deze challenge tegen zou komen :-)
  Je kaartjes zijn echt goed gelukt. Mijn voorkeur gaat uit naar d bovenste; lekker in Utopia-stijl. Groetjes Marlieke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind ze heel leuk! De regenboogkleurtjes heeft mijn voorkeur.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je komt kijken. Bedankt voor je reactie!
Thanks for your visit.