Brighter Days

Stampin' Up! bestellen 23 februari

Vandaag rondgewandeld door de nieuwe school van Lana.
Ze heeft haar keuze gemaakt. Ze fietste na de open dag nog een keer naar haar andere keuze...en ze was kapot toen ze terug kwam! Een half uur heen en na school een half uur terug. Terwijl ze een goede school 15 minuten hiervandaan heeft. Van buiten ziet het er goed uit, ook de hal is prachtig met mooie kunstwerken en de aula is heel modern. Maar als je dan verder de school in gaat....het interieur is ietwat, eh best wat verouderd. Donkere stoelen, donkerrode vloerbedekking, donkerbruine houten kozijnen en rood omrandde ramen en veldbrand muren. Gelukkig ziet het er bij daglicht al iets vriendelijker uit en wen je daar wel aan. Daar kun je je schoolkeuze ook niet op baseren toch? Dus nu toch maar naar de dichtstbijzijnde school. Iedereen sloeg het "rekenen" lokaal snel over, maar Lana was er niet weg te slaan. Alle sommetjes wilde ze oplossen. 
haar favoriete vak. En dat heeft ze van geen vreemde...papa. Als ik wil rekenen roep ik de som en sneller dan dat ik op de calculator ben, roept hij al het antwoord. En ik...ik ben van de taal. Gelukkig is Lana daar net zo goed in. Heeft ze wat goeds van ons allebei, dat scheelt weer, hahaha. 

Zo zeg, het is al even geleden dat ik deze kaart maakte! Helemaal in 2016, toen het nog zalig zomer was. Ik gaf een uitdaging aan mezelf. Een kaart maken met Delightful Dijon en Rich Razzleberry. Die kleuren zaten namelijk in het designpapier en daar wilde ik een kaart meemaken. Herfstige kleurtjes vond ik, dus iets met een paraplu en herfstweer. Tadaa, dit werd het. En ik vind hem nog steeds geslaagd. Ook al is ie al een half jaar oud... Soms vind je leuke dingen als je je computer eens opruimt. 

Groetjes
Miranda MolsReacties

 1. leuke kaart , al is ie een half jaar oud,
  de fase van voortgezet onderwijs zijn wij al heel lang uit, zelfs de hbo opleidingen zijn zo goed als afgerond. Hoewel, onze oudste begint nu weer opnieuw maar dan de HBO-V....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een heel gaaf kaartje Miranda....voor vandaag hadden we geen paraplu nodig ..morgen en de volgende dagen is weer een ander verhaal hoorde ik zojuist op de tv....Jammer want het was heeeeerlijk weer vandaag...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk kaartje! En wat gaat dat hard zeg, Lana al naar de middelbare school na de zomervakantie?? Wauw, zeg!
  Oh ja, ik heb de peek a boo flapcard klaar! Maandag zie je hem!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke kaart, Miranda.
  Een heel nieuwe fase breekt aan...voor Lana, maar ook voor jullie. Veel succes ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Altijd een spannende tijd, die schoolkeuzes.
  Zo ge lezen heeft Lana er heel voed over nagedacht, knap van haar hoor.
  Je weet toch nooit hoe het allemaal gaat lopen in het leven, als wij 10 jaar geleden eens wisten wat we nu weten......maar gelukkig kan dat niet en lopen dingen soms anders, maar niet meteen verkeerd.

  Wat een leuke kaart!
  Toen ik hem zag moest ik ook meteen aan de zomer denken, geen idee waarom....denk dat de kleuren gewoon erg zomers zijn dan.
  Is de tekst gestempeld?
  Fijn weekend, groetjes, Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Spannend, als ze naar het voortgezet gaan. Naomi gaat volgend jaar ook. Kevin zit er al voor zijn tweede jaar. Het gaat zo snel allemaal. Heel mooi kaartje, mooie warme kleuren. Ik zeg, uitdaging geslaagd

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je komt kijken. Bedankt voor je reactie!
Thanks for your visit.