Utopia Teamdag Deel 2

Stampin' Up! bestellen 23 januari


Yvonne beet de spits af met een hele leuke workshop.
We maakten een kaars en een kaartje met een watercolor techniek:
Kleur op je clear blok, spritz met water en draai je blok om bovenop whisper white papier. Zonder watercolor papier toch een dergelijk effect. Weer eens wat anders en dus enorm leuk.


Ze had ook nog een HEEL inspiratiebord gemaakt. Had ik niet eens gevraagd! Hoe cool is dat!
Door het inmiddels uitgelopen programma aten we tijdens de workshop al ons soepje en ons broodje. Daarna vuurden we een half uurtje vragen op onze manager af. En daarna mocht Marlous (Hier haar tutorial: KLIK) haar bijzondere workshop geven. Een beetje technisch, maaaaaar, we gingen, of in ieder geval de meeste van ons, naar huis met een kaart met een werkend lampje!


Als je het een keer gezien hebt, kun je het daarna best zelf.... althans dat is mijn plan...
We hebben ruim anderhalf uur nodig gehad om alles in elkaar te zetten. Bloed, zweet en tranen heeft het gekost. Marlous bleek de enige technische vrouw in de zaal. Die heeft hard moeten werken! Maar wat waren we trots toen de lampjes knipperden! En later bleek dat iedereen enorm genoten had. En iedereen bestelde materiaal om dat nog eens te kunnen doen. 


Er stond ook een tafel met kado's.... dat hadden de meiden wel al gezien, maar ze wisten nog niet waarvoor het was. Tussendoor riep Lana af en toe namen van Stampin' Up! Kleurtjes door de zaal.  Prize patrols noemen we dat. Heb jij die kleur dan krijg je een prijsje. In dit geval liet ik ieder zijn eigen prijs uitzoeken. Ik had er 25 meegenomen, mijn up Tanja droeg ook nog 2 prijsjes bij voor haar meiden en onze manager nam er namens Stampin' Up! ook nog 9 mee. En zo kon uiteindelijk iedereen iets uitzoeken. Verwend werden ze deze keer! Ik werd als eerste heel erg verwend. Sommige meiden hadden gewoon een cadeautje voor mij gemaakt. Dat was wel zó lief! Kijk wat een gave dingen allemaal! 


Een heerlijke dag dus!

Wil jij nou ook wel eens zo'n dag meemaken? 
Wordt dan demo in het grootste team van Nederland. Probeer het gewoon en kijk waar het avontuur jou brengt! KLIK voor meer info of mail me!

Op de foto 1/4 van mijn hele team!

En daarna naar huis. De meiden die naar beneden geglibberd waren, konden nu normaal naar huis. De meiden die vanuit het Zuiden kwamen, die hadden nu glibbergladde wegen. Naar buiten, de zaal uit was al levensgevaarlijk en mijn auto was letterlijk een mega ijsklont! Moe maar voldaan reden we naar huis, met 60! kilometer per uur over de snelweg. Intensief stukje rijden over het glibbergladde wegdek. Lana en ik hebben nog nagenoten en de hele dag besproken. Maar ondertussen hebben we ons ook vreselijk verbaasd over het rijgedrag van sommige mensen. Met al honderden ongelukken en na vele waarschuwingen toch nog bumperkleven, te hard rijden, vrachtwagens die keihard over de gladde linkerbaan voorbij reden. Zo gebeuren dus die ongelukken hé! Als ik inhaalde, want sommige mensen zijn wel heel bang en 50 was mijn limiet op de snelweg, pfff, dan voelde ik de wagen reageren op het gladde wegdek. We hebben er 2 uur over gedaan, maar we kwamen wel veilig en zonder blikschade thuis aan. Daar viel ik alsnog op de oprit en brak mijn been, nee grapje. Maar ik moest wel nog de honden uitlaten en dat was zonder schaatsen best gevaarlijk. Ik had wel wat kunnen breken... 

Groetjes met een zachte G!
Miranda Mols

Reacties

 1. Gave dag was het he?!
  Uh.....weet jij dat het filmpje in dit bericht niet werkt?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf verslag!
  En 1/4 e van je team? Dat moet dan een superteam zijn!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hoop de volgende keer aanwezig te zijn bij de teamdag:)
  Maar beter un het voor of najaar ivm het onvoorspelbaar weer in ons kikkerlandje:)
  Groetjes Sjeeny

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je komt kijken. Bedankt voor je reactie!
Thanks for your visit.