Teamdag Utopia Deel 1

Stampin' Up! bestellen 13 januari

Jullie hebben het vast gemerkt, het was even stil. Alle bestellingen verwerken was een hele klus, maar met een voldaan gevoel heb ik alles klaar. Lekker zo keihard werken.  De dag vliegt zo voorbij. En dan al die blije gezichten dat ze 2 dagen vroeger konden komen dan ik plande. Kers op de taart!

Afgelopen zaterdag had ik mijn teamdag.
Begin december besloot ik die te plannen. Dus heel wat werk voor de boeg in de drukke decembermaand. Gelukkig heb ik een dochter die gek is op Stampin' Up! en die heel graag mee wilde naar teamdag. Zo had ik dus alle hulp van haar. In ruil mocht ze dan mee. 
Ze is goed in wat ze doet. En ik was zo blij met alle hulp. 

Lana draaide 40 T-Shirts, ik stempelde de voorkant.
Zij maakte 40 "haakjes", ik plakte ze vast.
Zij knipte 40 lintjes, ik rijgde ze door de gaatjes.


Ik stempelde het eerste stukje tekst, zij stempelde 40x een T en een E en ik maakte dat af met een A en een M. Wat een TEAM zijn wij!


We maakten samen potjes met winegums, in regenboog volgorde, om ze aan te hangen.


Bij teammaatje Yvonne van Bruggen zag ik een te gekke Workshop: KLIK (opent in een andere pagina) en ik vroeg haar voor zo'n workshop met een nieuwe set.
En ze ging aan de slag. 
Marlous liet me zien wat ze gemaakt had voor de bloghop. Ik zei maak maar wat anders, die wil ik voor teamdag. Marlous vond het wel een eer, dus ook zij ging aan de slag. 
Marlous heeft me ook nog fantastisch geholpen met de planning van de dag in elkaar draaien. Ik zie mijn enthousiasme in haar terug. Ik geniet ervan. Ik vroeg ons veelzijdige teammaatje Mandy voor een inspiratietafel en ook zij ging aan de slag. Zo leuk dat ze met plezier wilden helpen! Dat heb ik natuurlijk beloond.
Later meer van deze 3.

Iedereen uit mijn team werd uitgenodigd voor teamdag omdat ik mede dankzij hun harde werk in de Top 100 demo lijst van de wereld kwam. Daarom wilde ik voor iedereen een persoonlijk cadeautje hebben. Ik wam uiteindelijk uit bij Lax by Debs.
Zij maakt de leukste en liefste vilten figuurtjes waarvan ze sleutelhangers, hangers, slingers enzovoort maakt. Ik vroeg wat over de prijs en we raakten in gesprek. Ook dat paste niet helemaal binnen mijn budget, maar ze was zo enthousiast, behulpzaam, snel met reageren en ze wilde ook nog met plezier 38 vilten sleutelhangers binnen een week voor me klaarmaken. Ik ook altijd met mijn last-minute werk. Normale levertijd is ongeveer 3 weken! Dus nou ja, iedereen verdiende dit, dus zo geschiedde. 


Iedereen zijn voorletter met een regenboogje eraan. Als herinnering aan teamdag. Lana kwam met een idee voor het inpakken. Teammaatje Petra, kon helaas niet komen, dus die brainstormde nog even over de verpakking met me. Het was al de voorlaatste dag!

Als dankjewel voor de bestelling kreeg ik van Debbie voor mezelf een speciale uitvoering van de sleutelhanger. Dat vond ik ZO lief!! Hij hangt aan mijn gave SU tas die ik dagelijks gebruik.


Op een gegeven moment hing ik helemaal vast. Ik was klaar. workshops regelen, gebak regelen, cadeautjes regelen, alles snijden, stempelen, zaal regelen, eten en drinken regelen, alles halen, vanalles kopen.  Had het helemaal gehad. Ik wilde nog maar 1 ding TEAMDAG!

Die dag kwam en tjeminee. Die ene ijzeldag met sneeuw, die we eens in de zoveel jaar hebben, moest precies op MIJN dag zijn. TUURLIJK! kom maar op, dacht je dat ik me liet tegenhouden. Dus met wat druppeltjes Stress Away (gekregen van Marieke) op mijn vilten sleutelhanger gingen Lana en ik in de auto onderweg naar Mierlo. De heenweg ging redelijk prima. Een dik uur later kwamen we aan.
Het duurde even, maarrrr.... toch... verrassend genoeg kwamen er maar liefst 31 dames en Damir, onze manager op het hoofdkantoor. 6 afmeldingen maar, het was ook vreselijk eng. Maar deze meiden hadden het horrorweer getrotseerd voor deze dag! 


Van 10 uur tot 10.30 uur was inloop en de start liep daarna dik uur uit, gelukkig kunnen wij dames heul goed kletsen en er was genoeg koffie en thee. En heerlijke taart.

 

met een klein foutje... zie je het? Gelukkig smaakte die niet zoals de datum doet blijken, LOL. 
Toen alle dames veilig en wel binnen waren en we eindelijk begonnen...
Ja, toen deed ik een Shelli (of tegenwoordig) een Sara. 
Ja ja, ik werd een beetje emotioneel tijdens mijn welkomstpraatje. 
Belachelijk toch ook, dat al die meiden speciaal voor deze dag door zulk glibberglad horrorweer, waarop al minstens 200 ongelukken gebeurden alleen al vóór de middag, gekomen waren. Nou, hup, snel door naar Yvonne.

Laten we deel 2 maar voor morgen houden!

Groetjes
Miranda Mols

Reacties

 1. Heerlijk 1te verslag miranda en ik heb geen moment spijt gehad dat ik erbij ben geweest, trots dat ik een "Utopiaan" mag zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk verslag! En gaaf dat je het allemaal gedaan hebt, het was een SUPERdag! Bedankt Miranda💝

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja wat een dag was het he? In alle opzichten, precies zoals je beschrijft. En wat was het fijn om er te zijn! Nogmaals dank dat je dit allemaal voor ons gedaan hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is een onvergetelijk teamdag geworden Miranda zo aan je verslag te lezen ...wat een geweldig team heb je, dat ze door dit slechte weer toch gekomen waren...en hele leuke hebbedingetjes zijn er gemaakt en zeker ook die van jou die je samen met je dochter gemaakt had zijn prachtig...
  Ik heb vandaag een super mooi pakketje in de brievenbus gevonden...wat een schitterend papier is dat
  Heel erg bedankt ervoor...
  groetjes
  Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, ouwe taart. ;) Wat ziet het er allemaal leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je komt kijken. Bedankt voor je reactie!
Thanks for your visit.