Sinterklaas Suprise!

 Stampin' Up!bestellen 13 december

*GIVEAWAY*
Voor een Give Away kijk je even op mijn FB pagina

Vanochtend kwam Sinterklaas op school. 

Eigenlijk mag Dano nog niet naar school, zo kort na zijn operatie. En dus mocht ik van de directeur en de juf samen met Dano op school blijven. Best leuk om eens een paar uurtjes te zien wat ze doen. We mochten kleuren, liedjes zingen en spelletjes doen. Toen kwam Sinterklaas in de klas. We kregen pepernoten van de pieten, de kinderen mochten vragen stellen aan Sinterklaas (Waarom heeft u een staf? Sommige oude mensen hebben een rollator, ik heb een staf, zo antwoordde Sinterklaas *grinnik*) en de kinderen kregen zelfs allemaal een klein cadeautje. Dano vertelde zwarte piet dat hij een cadeau had gebracht dat al stuk was. 
Zijn nieuwe mega kraan op afstandbediening, die draaide niet 360 graden, nee die draaide gewoon helemaal niet. Dan kun je moeilijk lading van de ene naar de andere plek brengen... Gelukkig ging piet dat regelen voor Dano, dat kon wel eens gebeuren als de cadeaus door de schoorsteen vlogen. Tja, gelukkig heeft Bol.com ...eh...Sinterklaas goede garantie. 

Vandaag de allerlaatste keer surprise op de basisschool voor Lana.
Dit jaar vliegen me de mijlpalen om de oren. Lana deed het meeste zelf. Ik heb een beetje geholpen met de palen en touwen van de boksring en het naaien van de manchetten aan de bokshandschoenen. De rietjes en het vilt zijn niet van SU, de rest allemaal wel. Je kunt er zoveel meer mee dan alleen kaarten maken!
En dan moet mama zoals ieder jaar even mee de klas in, zo leuk om de creativiteit van de andere kinderen (en ouders) te zien. Wat een boel leuke surprises waren er weer. 


Ik strooi wat digitale pepernoten, dat scheelt calorieën.
En wens jullie een fijne dag!

Groetjes
Miranda Mols


Reacties

 1. Wat een leuke post Maranda ! Fijn dat Dano toch het bezoek van de Sint niet moest missan ! En wat een tof antwoord van de piet !
  De surprises zien er echt super uit !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat Danolo meekon en wat een grote stappen zijn dat toch in dit jaar voor Lana!En wat een gave surprise heeft ze gemaakt!
  Digitale of echte pepernoten; daar word ik niet dik van; ik laat ze even aan mij voorbij vliegen :) Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van wat heb je de naam Naomi gemaakt of zijn dat stickers? En hoe heb je de rietjes bevestigd?

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je komt kijken. Bedankt voor je reactie!
Thanks for your visit.