Stampin' Up! Onstage Event 2016 Part II

Stampin' Up! bestellen 14 november

Welkom bij deel 2.

Nu beginnen we weer bij het begin. In de zaal waren de tafels gezellig versierd...


Iedereen zei mekaar gedag, er werd gekust en geknuffeld. En er werd geswapt. Swappen is ruilen. Je maakt een leuke creatie en ruilt ideeën met elkaar. Ondanks dat ik niet swapte, kreeg ik van een aantal lieve meiden toch een idee dat ik mee naar huis mocht nemen, lief is dat hé!
In april zal ik ook weer eens swappen en dan mogen ze zich wat terug komen halen.Van Janneke kreeg ik een VIP swap... 
Een armbandje met een hartje in een mooi zakje. Mijn armbandje was turquoise, mijn lievelingskleur en ik draag hem sinds die dag.Janneke is zo'n schat en heel attent. Ik krijg altijd wat leuks van haar op speciale momenten. Vorig jaar bijvoorbeeld toen ik niet mee op reis ging, stond de postbode aan de deur, op de eerste dag van hun reis. Met een swap en een pennenmapje met mijn naam erop. Dus dit jaar wilde ik haar ook eens verrassen. Een dag voor het evenement zei ze dat ik een swapje moest bewaren, maar ik vertelde dat ik voor haar weer niets had...grinnik... Niets was minder waar. Haar VIP swap zat al in mijn koffer.Ik vergat een foto ervan te maken, dus deze heb ik even van haar blog gehaald. 
Maar het mooiste was nog dat ik een swapje voor haar man had meegenomen. Janneke heeft wat vervelends meegemaakt afgelopen jaar en iedereen verwende haar met cadeautjes en kaartjes. Terecht natuurlijk. Maar vergeten werd dat haar steun en toeverlaat Rinus wel alles op zijn schouders droeg. De ziekte van zijn vrouw, de zorg voor haar, het huishouden en daarnaast ook nog zijn werk. Dus ik besloot dat hij ook wel eens verwend mocht worden.Dat werd heel goed ontvangen, hihi. 
Close Up van mijn kaartje.Wat een inspiratie alweer! 
Ik laat het hierbij en ga nu deel 3 schrijven. Die krijgen jullie dan morgen al. 

Vandaag gaan we met de kinderen naar de bioscoop. We gaan Storks kijken. 

Fijne zondag
En voor wie Formule 1 gaat kijken! Veel plezier.

Groetjes
Miranda Mols


Reacties

 1. Och lieverd, ik ben zo blij met jou, je bent een topper!
  Ik zit even een traantje weg te pinken hoor .. Rinus is blij met zijn cadeautje en die armband heb ik vandaag ook om ;o)
  Love you ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk dat je zoveel mooie swapjes heb gekregen op het On Stage event Miranda....en zeker een leuke swap voor Janneke en zo te lezen vond ze het geweldig...
  Ook je kaartje is GEWELDIG!!!

  groetjes en een fijne zondag
  Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lief cadeautje voor Janneke en Rinus!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ben jij een lieverd zeg! In al je drukte ook aan anderen denken!
  En leuk je 2e verslag van de mooie dag! Morgen deel 3??
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je komt kijken. Bedankt voor je reactie!
Thanks for your visit.