Stampin' Up! Onstage Event 2016 Part I

Stampin' Up! bestellen 14 november


Afgelopen zaterdag vertrok ik om 6.10 uur richting Veldhoven om teammaatje Margriet op te halen. 
En omdat Margriet pasgeleden een ton heeft omgezet, wilde ik een klein cadeautje voor haar meenemen. Haar bedrijf heet Bij Margriet... Dan hoef ik vast niet uit te leggen waarom het dit kommetje werd. En daaraan vast haar swapje.


Samen reden we naar het Onstage event van Stampin' Up! in Amsterdam. Een dag waarop we samenkomen met heel veel collega's, hobbydames en zakendemo's. Iedereen komt een kijkje nemen naar de nieuwe producten die komen. Maar ook om teammaatjes en vriendinnen (ik heb een paar vriendinnen voor het leven gemaakt bij Stampin' Up!) te zien, zo leuk en gezellig! Want niet iedereen woont naast de deur. Je gaat natuurlijk voor de Goodiebag (met o.a. een nieuwe stempelset) en Prize Patrols (je wint altijd een nieuw product) en de tips die tijdens trainingen gegeven worden. En de presentaties van de demo's die alvast de mooiste creaties maakten met de nieuwste producten. Want dan wil je pas echt alles hebben!

De dag bestond uit:
- Stukjes live video vanuit Brisbane waar het grote event deze keer was. Volgend jaar april hebben we het grote 3 daagse event in Amsterdam. Dan weet je dat alvast... na al de delen gelezen te hebben over deze ervaring, ga je erbij willen zijn...
-Presentatievideo's ook vanuit Brisbane, 
-Presentaties van Nederlandse demo's
- Prize patrols waarbij je iets wint, 
- Erkenning van prestaties zoals omzet, promoties van teammaatjes in 2 categorie├źn, top 10 van het land en een Top 100 van demo's wereldwijd
- Pauzes en een verzorgde lunch

Dit alles was in een perfecte mix gegoten en het was de meest geweldige dag van dit hele jaar. Zeker voor mij.

En voordat ik verslag doe van de rest van de dag, wil ik eigenlijk maar meteen met het meest speciale onderdeel van de dag beginnen.


De top 100 wereldwijd
Een lijst met 100 van de beste demo's die een perfecte mix hebben van goede omzet en een fantastisch team. Dit was een nieuw onderdeel dit jaar. Je moet je voorstellen dat ik weet wat voor prachtteam ik heb. De perfecte mix van hobbydemo's en zakendemo's. Dus naast die super dames die lekker met korting voor zichzelf inkopen heb ik ook veel hardwerkende topmeiden die echt iets willen bijverdienen en er helemaal voor gaan. En dat doen ZO goed! Dat reflecteert al 4 jaar op mij! Ik sta niet voor niets al 4 jaar 3x in de Top 5. Maar... nu zijn er bijna 50.000!!! demo's wereldwijd. Dus de hoop op een plek in de Top 100 was er zeker... vast ergens helemaal onderaan. Maar de hoop was er! Maar ja, 50.000 is veel en je weet niet hoe die het allemaal doen. HEEL SPANNEND DUS!
Dus ik zat klaar met mijn telefoon, de video werd gestart en de nummers werden afgeteld. Van 100 naar 90, Geklap voor iedere demo en (luid) gejoel bij iedere bekende. 80 naar 70 naar 60. Toen besloot ik de hoop op te geven en legde mijn telefoon neer. 55, 50, blij was ik voor ze, alleen de eer al! 44, 43, 42, and number 41.....Miranda Mols... WAAAAAAAAAAAAAAT, IK?! NEEEEE, nee toch! JAAAAAAAAAAAAAAA, IK, ECHT IK! Ben blij dat niemand mijn gezicht op de foto heeft gezet. (Natalie deed een dappere poging, die gelukkig mislukte)

Hier het nooit meer te vergeten moment, opgenomen door Kylie Bertucci in Brisbane.


Een plek zoveel hoger dan ik OOIT had durven dromen!  
Zo te gek, niet alleen voor mij, maar voor mijn hele team in alle 3 de lagen.
Nu staat zwart op wit dat Team Utopia HET beste (en leukste en gezelligste EN positiefste team) in HEEL Nederland is. Ik ben de enige Nederlander in die lijst!! Om te gillen zo goed zijn wij! Ik heb meteen een nieuw motto...

Team Utopia...Sky's the limit... So go there
(Oftewel alles is mogelijk, kom in dit team, beetje reclame maken moet kunnen)

Gelukkig was er nog een demo in de zaal die in de lijst stond. Met haar mocht ik mijn moment delen. Zo fantastisch! jullie kennen haar vast. Michelle Last #3 in de wereld.
En weet je wat ze tegen me zei?! Dat het een eer was dat ze met mij dit moment mocht delen, whaha, dat is wel heel bijzonder zeg ik je. We blijven gewoon... en zijn toch een beetje beroemd... in ons wereldje in ieder geval.

En hier de lijst met de Top 100 demo's


Dit was lang genoeg. Ik blijf nog even in mijn bubbel van ongeloof en verwondering.
En deel snel deel 2 met jullie. Want de dag had nog veel meer heerlijke momenten.

Groetjes,

#41 

;PReacties

  1. Geweldig! Je hebt het verdient en je team natuurlijk ook. Zo'n dag is een optelling van alleen maar mooie momenten. Ook voor degene, die nog niet zover is, is het een inspiratie om verder te gaan. Maar ook vooral genieten.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je komt kijken. Bedankt voor je reactie!
Thanks for your visit.