Bikini Card

Stampin' Up! bestellen

Deze week mocht Lana dan eindelijk naar de orthodontist. De langverwachte beugel kwam eraan. Want ondanks dat ze in groep 8 zit en daar al heel veel 11 jarige meiden een beugel hebben, is zij toch nog steeds 10. Dus het was spannend. Maar gelukkig was het toch mogelijk. De kiezen waaraan de beugel vast moest, die had ze al gewisseld. Ze was blij. Ik vroeg aan de assistente of het nou echt zo veranderd was ten opzichte van vroeger. In mijn tijd liep zelden iemand met een beugel en werd je nog gepest en uitgescholden voor beugelbekkie, als je er een had. En nu zie je heel veel kinderen met een beugel en is het heel normaal. Lana is de eerste in onze familie die een beugel moet! En dat zonder speen of duimen. Maar.. de assistente had werkelijk geen idee. "Toen was ik er nog niet" zei ze. "Zie ik er zo oud uit?" voegde ze eraan toe. En toen drong het tot me door... Ik word oud! "Nee" zei ik, ik voel me gewoon te jong. En toen moesten we allemaal wel hard lachen... Ik bleek bijna 2x zou oud....maar het gaat om hoe je je voelt, nietwaar?! En ik voel me nog 2x zo jong. Die 4 kruisjes gaan volgend jaar hard aankomen.

Een klant liet me dit modelletje een keer zien en ik vond het zo'n grappige verjaardagskaart voor een man, die wilde ik ook wel eens maken. Ook daagde ik mijn team uit met deze Bikini challenge. Dit was mijn inspiratievoorbeeld.
Het malletje haalde ik van internet. Ik heb het bewaard, mocht er iemand interesse hebben.

Dit is de voorkant


En dit is de achterkant

Gemaakt met Pop of Pink DSP. En een vlindertattoo op de bil.

Fijne dag!

Miranda Mols

Reacties

 1. Wat een leuk idee. Vooral de tattoo.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Whahahaha, wat een humor deze kaart!! Ga ik onthouden!
  En die beugels, nou ik heb er een gehad (en ben toch echt ouder dan jij...)toen ik een jaar of 9 was en er waren er meer, hoor. EN uitschelden was er niet bij. Mijn kinderen bijna allemaal. En het is inderdaad niet uitzonderlijk meer.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldige kaart! Zowel voor- als achterkant!
  Ik heb 3 keer een beugel gehad (als tiener en de laatste zelfs toen ik 28 was) en ben er gelukkig nooit mee uitgelachen geweest. En anders: wie laatst lacht, best lacht. Ik heb nu tenminste een mooi gebit, haha ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig gave kaart, Mirqanda. Super leuk!
  Ik had in mijn kindertijd een beugel en na de geboorte van onze derde zelfs nog een keer. Denk dat ik toen een jaar of 27/28 was. Haha...toen keken de tieners daar ook raar, 'heb nog niemand iemand gezien die zo oud was en ook een beugel had' hoorde ik achter me zeggen :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi deze kaart Miranda....daar scoor je vast mee bij de mannen....

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel erg leuk, deze bikinikaart! Haha, die billen in broekje, top gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je komt kijken. Bedankt voor je reactie!
Thanks for your visit.