maandag 15 augustus 2016

Good Luck!

Stampin' Up! bestellen 16 augustus.
De vakantie vliegt voorbij! Hebben jullie dat gevoel ook?
Ondanks dat het weer niet een geweldig vakantiegevoel geeft, amuseren we ons heerlijk in en om het huis. En we knutselen ook lekker veel.

Deze achtergrond lag al een tijdje. Gemaakt met Watercolor papier, inkt, water en een embossing folder. Voor deze techniek gebruikte ik de Watercolor + folders techniek die ik zag bij Jennifer McGuire. Alleen deed ik dan nog een andere twist, ik haalde de folder NIET door mijn Big Shot. 
Toen Bella & Friends in mijn bezit kwam, wist ik ineens wat ik met de  wilde doen. Ik knipte de papegaai los en liet hem op hoogte van de ballon zweven. Met een beetje geluk daalt het hondje snel genoeg om die gevaarlijke scherpe snavel te vermijden... Good luck!


Even boodschappen doen nu. Dat doe ik altijd op de iPad. Lekker makkelijk en lekker snel. En morgen haal ik ze dan bij Jumbo af. IDEAAL zeg ik je. Niet zoeken, niet in en uit de kar en op de band en weer in je kar. Gewoon scannen , ok klikken en ophalen. Zalig! Al eens geprobeerd? Na de boodschappen snel naar zolder.
Het bad wordt buiten al lekker warm, dus de kindjes gaan vast proberen te zwemmen vanmiddag. Dan ga ik ook lekker buiten zitten.
Wat ga jij doen vandaag?

Groetjes
Miranda Mols

Challenge AAA: Blending

3 opmerkingen:

  1. Ik heb weer een paar kaarten gemist tijdens m'n vakantie... Vind deze achtergrond (en de rest ) prachtig! Ook je niet witte kaart is een beauty! Geniet van de vakantie! Groetjes, Gerrina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fab colour choices to blend, looks really great. Thanks for playing at AAA Cards.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lovely colors and cute card. Thanks for playing along at AAA Cards.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your visit. I love your comment in advance!