donderdag 2 juni 2016

Stampin' Up!'s Nieuwste Nederlandse Stempelset: Recht Uit Het Hart

Stampin Up! bestellen 7 juni

Welkom in het nieuwe STAMPIN' UP! CATALOGUS jaar 2016/2017

De hele catalogus staat boordevol geweldige nieuwe producten. Maar mijn allergrootste favoriet is toch wel onze allernieuwste NEDERLANDSE stempelset!
Ja, we hebben er weer een bij. Nee hij staat niet in de catalogus. Nou hij staat wel in de catalogus op blz 49, maar niet in het Nederlands. Gelukkig hebben we een flyer.

Deze stempelset brengt ook een fantastisch verhaal met zich mee.
Op en mooie dag waren er eens 19 demo's die bij elkaar kwamen samen met hun manager.
Deze vond het zeer interessant om ons eens te laten zien hoe het op kantoor in zijn werk gaat om al die stempels te vertalen (nu nog in het Duits en Engels) En dus kregen we opdrachten.

Opdracht 1. Zoek uit 5 stempelsets 1 set uit die jullie gaan vertalen
Nou daar komt het al. Iedereen had een andere mening. Niet iedereen vind hetzelfde mooi. Uiteindelijk zijn we democratisch tot dit besluit gekomen. Het staat hier heel snel geschreven, maar het had wat voeten in de aarde!

Opdracht 2. Verzin Nederlandse teksten die ook nog een beetje moeten passen in de vorm, hoeveelheid woorden en lettertypes die er al zijn in de Engelse set.

En daar gingen we aan de slag. Met mega Post-it Notes in de aanslag en al kwebbelend en onderhandelend werd er in groepjes gewerkt. Dit nam bijna een dagdeel in beslag!
Elk Engels sentiment stond op een A4, dat plakte op de muur van de vergaderzaal, en bij elk A4 plakten we naar hartenlust onze Post-its met NL teksten. Manager Damir ging daarna aan de slag. Elke tekst oplezend en democratisch stemden we voor en tegen. De meeste stemmen gelden en zo werden er verschillende teksten geĆ«limineerd. We hadden ze allemaal wel willen hebben. Maar ja, kon niet. Uiteindelijk na veel gejuich en ook gezucht, bleef er dan voor elk sentiment een tekst over. En we mochten ook de Titel verzinnen. Hieronder zie je hoe het er uiteindelijk uitzag!


Het leuke van deze stempelset is dat er 3 van MIJN verzonnen teksten zijn gekozen. (JOEPIE!!) Dus als je deze set koopt (en dat moet je natuurlijk doen, al was het alleen voor mij) Weet dan dat de volgende teksten door mij opgeschreven zijn:

* Oeps,te laat
* Deze kaart is....
* Een knuffel met een vouw in het midden

Dus je kunt straks naar hartenlust TE LAAT kaarten stempelen en versturen. Of gewoon zomaar knuffels of een knuffel voor iemand die dat nodig heeft. En natuurlijk zitten er hele gave dies bij. Ik kan niet wachten tot ik ze in handen krijg!
Nu hebben jullie ook een beetje van het vertaalproces meegekregen. Wat een respect hebben wij gekregen voor de mensen die dit dagelijks moeten doen. Niet makkelijk, want je kunt nooit iedereen tevreden stellen. Wij hebben in ieder geval ons best gedaan.


En deze foto, zie je me zitten? Deze foto is van alle demo's die eraan meewerkten. 
Wat zijn we trots op "onze" Nederlandse set. Hij komt recht uit ons hart. En we hopen dan ook dat IEDEREEN hem koopt! Doen jullie allemaal mee? Echt, we willen een Nederlandse catalogus! Dus laat zien dat jullie die ook willen en KOOP deze set. Gewoon doen!!


Groetjes
Miranda Mols


1 opmerking:

  1. Wat een superleuk verhaal Miranda ! Ik vind je actie ook heel erg leuk ! Ik duim dat het een mega-succes wordt en dat jullie in de volgende catalogus meer Nederlandse sets hebben !
    Groetjes
    Margo

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your visit. I love your comment in advance!