From Jar to Vase of Love

Stampin' Up! bestellen 21 juni

 Eindelijk was ik eens een keer briljant, geniaal zelfs! Al zeg ik het zelf. Ik bedacht iets wat ik nog nergens eerder zag. Ik vind het altijd zo leuk om te zien wat mensen verzinnen met stempels en stanzen dat je zelf nooit bedacht zou hebben. Maar nu heb ik dat eens een keer. Zo leuk! De Potjes uit Jar of Love zijn echt wel leuk hoor. Maar ik wilde toch echt een vaas. Hoe doe ik dat, dacht ik. En toen ging er een lampje branden.Druk de zijkanten van de jar in nadat je hem op het clear blok plakte. Let op dat de bodem recht blijft. Hou goed vast en als het blijft zitten, snel be├»nkten en stempelen!Als je de bovenkant er dan ook weer afhaalt is de vaas nog echter. Paar bloemetjes erin en hup, een verjaardagskaart.
Hier zie je het verschil. Dezelfde stempel ineens heel anders.


Hier liet ik de bovenkant erop. Ook een leuk vaasje trouwens.
Weet alleen niet wat ik van deze kaart vind. Het is totaal niet mijn ding. Maar het kwam uit mijn handen. Ach, een 80 jarige maak ik vast gelukkig met een ouderwets vaasje bloemen. 


Heb jij als eens iets bedacht waardoor dezelfde stempel of stans er heel anders uit zag? Of een heel ander gebruik diende?

Groetjes
Miranda Mols

Reacties

 1. daar had ik nog aan gedacht om de zijkanten van de pot in te drukken en zo de vorm van de pot te veranderen. Dat ga ik ook proberen.
  Ik was nog niet verder gekomen dan de lange bladerrank uit foxy friends halfrond op mijn blok te plaatsen en zo met 2 keer stempelen een cirkelkader te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helemaal gaaf gelukt deze vaas! Supermooi (en geldbesparend) en goed bedacht! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel goed! En in een gevalletje als dit maakt het eindresultaat toch eigenlijk al niet meer uit? Je was geniaal in je creatieve denkproces. Daar gaat 't om! Geweldig. Al vind ik je kaart trouwens niet onaardig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed idee!! En gave kaartjes met die mooie bloemen en boeket!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je komt kijken. Bedankt voor je reactie!
Thanks for your visit.