donderdag 7 april 2016

Happy Home

Stampin' Up! bestellen 12 april.

Mijn man is weer aan het werk. Na 8 weken ziek zijn, kon hij niet wachten om weer te beginnen. Ik ook niet. Hij begon aan een de verbouwing van een huis dat de bewoners net nieuw kochten. Ik kreeg de vraag of ik er een kaart voor wilde maken. Graag! Uiteraard is het moeilijk om mijn man tevreden te stellen. Wat ik Clean & Simple noem, noemt hij saai. Ga er maar aanstaan. Ik maakte dit kaartje. MAAR er zaten toen nog geen bloemtjes en gefeliciteerd op. Dat vond hij dus saai. Okee, terug aan mijn tafel. Wat doen we eraan? Bloemetjes en een extra sentimentje. En ja hoor. Hij vond het niet meer saai. Missie geslaagd. YEAH! Nu mag ik hem opsturen naar zijn klanten.


CAS on Sunday: Flowers

Achter het raam (Heart & Home Thinlits) plakte ik vellum en daarachter een stukje Whisper White met een stempel uit Happy Home. Zo leuk dat het ljkt alsof je naar buiten kijkt. Vond het "behangetje" ook wel mooi passen. Het zijn wat chiquere (sjiekere, dit woord typt zo veel leuker) mensen zeg maar. Dus dit vond ik wel een stijlvol geheel.

De Weekly Deals gaan stoppen. We hebben nog 2x Weekly Deals en dan is het afgelopen!
Als de voorraad producten weer te hoog is, komen er Special Offers. Hou het in de gaten.
Klik op de foto voor een vergroting.Fijne dag!

Groetjes
Miranda Mols


3 opmerkingen:

  1. Mooie kaart geworden, vooral de kleurencombinatie! En met bloemen inderdaad vrolijker.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt alsof jullie elkaar lekker aanvullen! Fijn dat hij weer aan het werk is! Enne, met of zonder bloemen; beide manieren vind ik mooi! Groetjes, Gerrina

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your visit. I love your comment in advance!