woensdag 18 maart 2015

What can we do with Stampin' Up! Transfer Adhesive Sheet?

Stampin' Up! bestellen 23 maart

O, wat kun je leuke dingen doen met Transfer Adhesive sheet! Velletjes met lijm om je eigen ideeën als een soort rub-on van lijm te voorzien. Ik had het in de la liggen al een half jaar en wist eigenlijk niet wat ik ermee moest doen. Tot ik een workshop met Flakes (op het woordje "july") op de beurs deed. Ik zat aan tafel bij Jeannet die mij ook nog volgt zo bleek! Dat was een erg leuke en grappige ontmoeting. Toen ik zei: "babydoekjes? Dan heb ik toch liever mijn Stampin' Scrub" Toen viel bij haar blijkbaar een kwartje...want ze zei: "Hee, ben jij niet Miranda Mols? " Hahaha, ja dat was ik dus. Werd ik toch nog herkend!


Hier zie je mijn creatie met Flakes

Tijdens de workshop bedacht ik me dus wat ik deze sheets kon....
Eerst lekker gesponsd op Whisper White en met het Star Mask sterren gesponst. Daarna gestempeld en dan komt het sentiment.... Een stuk Whisper White aan beide zijden beplakt met Transfer Adhesive Sheets (€8,50 12 vel A5, blz 204) Toen met de You thinlit door de Big Shot en dan plakt je sentiment in 1 keer aan beide kanten. En zo kon ik er leuk Goud glitter op strooien. Dat is weer eens wat anders nietwaar?! 

Deze kaart ging naar een bijzondere SU collega. Mijn mattie Carmen Morris. We hebben een klik sinds dag 1 en daar is de afgelopen 2 jaar een bijzondere vriendschap uit ontstaan. 


Teammaatje Ingrid Reyners was weer op knutselvisite, altijd gezellig. En we moesten maar eens werken met de Nature's Perfection stempelset. Nou heeft Ingrid nog minder met natuurlstempels dan ik, zo bleek. Dus dat werd bloed zweet en tranen. Maar ik maakte nog een versie zoals hierboven. Nu met Zilver glitter en masking techniek. 


Ik heb al lekker een half uurtje geskeelerd met de hond, nu even een paar uurtjes  werken, kinderen weer ophalen, stemmen met de kinderen (handig dat het stemlokaal op school is deze keer) en dan fun in de sun! 

Stem jij ook vandaag?
Ik ben er nog niet helemaal uit, maar dat komt nog wel... Als er VVD staat sla ik die in ieder geval zeker over.

*** Challenges:
 Sponged card, sponged stars, flowers from Corner Garden, sentiment cut out of whisper white card stock that has transfer adhesive sheets on both sides, then sprinkled gold glitter on it.
CASology: Blossom
HLS: Sponging


Groetjes
Miranda Mols

16 opmerkingen:

Ingrid Reyners zei

Heel leuk kaartje en hele leuke techniek, ik heb hem nog steeds liggen op mijn tafel, ik moet er nog iets mee, maar wat? Nee het is niet mijn stempelset. Lekker in het zonnetje dadelijk....geniet er van....

Margo zei

Wat een toffe kaartjes ! Ik heb zo'n spulletjes liggen die ik heb gekocht maar waar ik eigenlijk niet van weet wat ik ermee aan moet ! Dat vind ik dus erg goede punten voor jou ! Het sponsen met de masks is ook erg mooi !
Groetjes
Margo

Marjan Küppers zei

Gaaf zijn ze, mooie techniek! Leuk spul!
Leuk dat je herkend werd :) Had ik laatst ook in een scrapwinkel, gek is dat ja.

Joke B zei

Leuke tag en kaartjes Miranda. Zijn die flakes zo van die losse vlokjes? Grtjs

Loll zei

Beautifully sponged cards. Thanks so much for playing along at Happy Little Stampers.

Ira Huberts zei

Sorry dat ik nu pas bij je langs kom Miranda, maar we zijn er een weekje tussenuit geweest. Hebben de verjaardag van mijn man tijdens Las Fallas in Valencia gevierd ;-) Is dan wel weer superleuk om terug te zijn en te zien wat je allemaal weer voor moois hebt gemaakt, je creaties zijn stuk voor stuk echte blikvangers! Wat een gave technieken ook zeg, top! Groetjes, Ira
Ira’s Crea Corner

An Smets zei

Leuke tag en kaartjes, ik vind ze mooi gemaakt ook al zeg je dat het je ding niet is.
Groetjes
An

Marijke zei

Prachtige kaartjes, mooi van kleur en gave techniek!! Vooral de label is superrr. Nog even en je bent een BNer:)

Rosina zei

Prachtige kaartjes weer Miranda....heel leuk zoals je die mooie achtergrondjes heb gemaakt....
TOP label en kaartjes....

groetjes Rosina

LeAnne zei

Lovely cards, wonderful technique! Thanks for playing with the Players' challenge this week!

Debbie Mageed zei

So pretty! Love your colors!! Thank you for playing along with the Paper Players this week.

Caroline zei

Heel duidelijke uitleg, want die sheets heb ik ook doch nog niks mee gedaan. Heel mooie vrolijke kaarten ook, snap niet dat je zegt dat je niets met natuur hebt hoor, ze zijn prachtig.
Groetjes uit Terneuzen,
Caroline

Je@net zei

Wat een leuke kaarten, Miranda!

Daphne Coers zei

Ik vind ze echt heel erg mooi.
Chique!!
Heel erg leuk gemaakt Miranda.
Groetjes Daphne

kreativekymona.com zei

Hey Miranda!! Your tag is so cute. I love the colors, the pop of red is awesome. Thanks for playing along with us this week at CASology.

mayholicraft zei

WOW!!!!! All of your creations are so beautiful!!!! It's a shame I couldn't understand your language. Anyway, thanks so much for playing along with us at CASology. Hugs, May