Gotta Love The Dutch Sentiments


Het vriendje van Dano, ons buurjongetje Vito werd 4. En dat werd groots gevierd. Dano werd uitgenodigd op het Ballorig Kinderfeestje. En ik mocht mee natuurlijk. 
Wat was het leuk al dat geklim en geklauter. Ik was kapot aan het eind van de dag! Wat hebben die monstertjes een energie!! Ik word oud.

Voor Vito moest natuurlijk een verjaardagskaartje gemaakt worden. En ik had nog van die leuke knuffelmonstertjes liggen.
Natuurlijk kan een Nederlands Sentiment niet ontbreken op een kinderkaart.


 Het chocolaatje was te groot en te zwaar voor dat arme monster, dus stopte ik iets anders in die knuffelige armen. En het chocolaatje at ik zelf maar op. Uiteindelijk belande ook dit heerlijke snoepje in mijn mond, kon het niet laten... En zo knuffelde het monster op het eind een zakje beertjes voor je jarige.


Natuurlijk met bijpassende envelop, heerlijk dat Envelope Punch Board.

Ik vroeg Vito's moeder welk kado ik voor hem kon kopen. Want ja, hebben die kinderen niet alles al? Ze wilde graag een kado kaart. En die moet dan ook weer op een leuke manier gegeven worden toch? Ik verborg het kado in de kaart op een wel heel interessante manier. Je stuit op coole ideetjes op dat Pinterest.


O, wat een leuke kaart zei Perlina. En zette de kaart weg. Hihihi. Er zit een kado in verborgen hoor. Kijk maar naar de geheime boodschap, zei ik. (als je de foto vergroot kun jij de geheime boodschap ook lezen hierboven.

En daar kwam de kadokaart tevoorschijn. Is dat niet waanzinnig?!


Een tijd terug rond Sinterklaas liet ik jullie al de leuke foto zien van onze gezellige pakjesavond bij Perlina en Vito thuis. Ieder jaar worden we uitgenodigd om langs te komen en samen Sinterklaas te vieren. Gewoon omdat Perlina dat gezellig vind. En wij natuurlijk ook!! Dus we gaan graag. Omdat wij nooit voor iets hoeven te zorgen, wilden we haar toch eens bedanken. Ik ben daar erg slecht in, dus toen mijn man(!) vroeg of ik dat nou al eens geregeld had, zorgde ik daar meteen voor. Dus kocht ik niet alleen voor Vito een kado, maar ook voor Perlina. En voor aan het mooi verpakte kado maakte ik zelf nog een label.


Ik combineerde 3 Sentimenten voor mijn ultieme Sentiment.
Zo gebruik ik ze optimaal.


Is dit niet een heerlijk over-de-top kado? En wat erin zat? Een heerlijk, nee overheerlijke bodylotion van het merk Repetto. Ken je dat? Echt een geur die iedereen lekker vindt. Een vleugje fris, een vleugje bloesem, een vleugje zoet, een vleugje sexy, hmmm.  Ik kreeg een monstertje parfum mee naar huis en werd door de vriendelijke verkoopster nog "bespoten" Mijn man vond het wel heel erg verleidelijk ruiken, dus het werd nog een gezellige avond ik heb het niet meer opgedaan.

Fijne zondag allemaal!

Liefs
Miranda Mols

Reacties

 1. Hi, hi, lijkt me een gezellige boel bij jullie :o)
  Maar je cadeautjes zien er tip top uit. Helemaal leuk geworden, Miranda.
  Fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gaaf kaartje heb je voor Vito gemaakt Miranda, erg leuk om het monstertje met de snoepjes te zien, en ik geloof best dat een verjaardagsfeestje met vier-jarige-je een beetje gesloopt heeft! En dan de kadokaart op zo'n gave manier verstopt, het is maar goed dat je de tekst erbij hebt gezet, want je hebt het niet meteen in de gaten. Tja en het kadootje voor je buurvrouw is erg leuk, en inderdaad lekker over de top!! maar moet kunnen met zo'n verleidelijk geurtje. heeft ze ook een gezellige avond gehad?? hi hi.....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat en lief monstertje zeg!
  Erg leuk om hem iets in zijn handjes te geven, alhoewel het voor jou "lijn" niet zo erg goed is lees ik wel (het ene snoepje naar het andere verdwijnt in je mond)
  En zo'n over de top cadeau......IK HOU ERVAN!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk zo´n snoepmonster! Echt iets voor die leeftijd! En het bedankje ziet er super feestelijk uit! Fijne zondag verder, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het monstertje is gewoon te leuk. Zeker met een leuke traktatie tussen zijn handen. Je over-de-top kadootje is ook errug gaaf geworden.
  Wat een lekkr luchtje al allemaal niet kan doen....

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ge-wel-dig! Wat een leuk idee voor zo'n knulletje, die zijn zo monsterminded nog ;-) Keigaaf gemaakt Miranda! Groetjes, Ira
  Ira’s Crea Corner

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je komt kijken. Bedankt voor je reactie!
Thanks for your visit.