vrijdag 29 december 2017

Brighten The World

Stampin' Up! bestellen 30 december

Laatste kans Year End Sale


Gisteravond weer een geslaagde workshop in huize Mols in Geleen: Masking. Hij zat VOL! Helemaal vol! Is me nog nooit gelukt in 5 jaar tijd. Dat was dus een fantastisch kerstcadeau. Mensen die het leuk vinden om naar MIJN workshops te komen. En het dan ook nog een gezellige avond noemen. Het maakt me zo dankbaar. 
Mijn droom/goede voornemen voor 2018 is online workshops aanbieden en de workshop van gisteren gaat mijn eerste worden heb ik besloten. Binnenkort dus te koop! Een online workshop Masking! Je krijgt het materiaal thuisgestuurd, je krijgt daar 3 filmpjes met uitleg bij en indien nodig ben ik je aanspreekpunt voor hulp. Hoeveel mensen deze techniek nog nooit deden, dat had ik niet verwacht. En het geeft wel zulke leuke effecten! 

Hieronder is ook een voorbeeld van Masken. Ik maskerde de onderkant van de kaart en beïnkte de bovenkant. Het ijsbeertje is overigens uitgeknipt, die had ik ook nog kunnen doen met de masking techniek, maar dat deed ik hier dus niet.

52 weeks to Christmas: ijsbeer of pinguïn

Nu even de garage opruimen, dan knutselen. Het is veel te koud om naar buiten te gaan. Dus ik sla vandaag even over, hahaha. Alhoewel ik toch een keer met de honden uit moet. Vanochtend was mijn man al zo lief om voor mij de kou in te gaan. Kon ik nog even lekker in mijn warme pyama blijven bankhangen. Zalig.

Groetjes en een fijne dag
Miranda Mols13 opmerkingen:

Margot zei

Ohhh wat een te lief kaartje!

Je@net zei

Ooooh....wat een schatje is dit, Miranda.
En wat een goed idee om er een online workshop van te maken!

SylS creaties zei

Volgens mij heeft het beertje op het kaartje het ook een beetje koud. Maar wel een leuk resultaat! groetjes, Syl

Gerrina zei

Raar he dat zoveel mensen maar blijven knippen, terwijl je met 1x knippen zulke gave kaarten kunt maken...
Leuke kaart met al het blauw! Groetjes, Gerrina

Jantine zei

Mooie achtergrond! En heel lief dat beertje, hoewel het wel wat in elkaar gedoken zit (en daardoor lijkt het of ie het koud heeft, denk ik (zie Syl)). Mooie kaart.
En wat gaaf dat je workshop vol zat! Veel succes in het nieuwe jaar!
Groetjes
Jantine

karin zei

Lief kaartje Miranda.
groetjes,
Karin

!neke zei

Heel schattig !!!!!
Fijne jaarwisseling !

groeten Ineke
DT 52 WTC

Ellen zei

Wat een lief kaartje! De achtergrond is prachtig en dat ijsbeertje is zo schattig. Echt gaaf voor je, dat de workshop helemaal vol zat. Mooi eindejaarscadeau :-)

GerJanne zei

Gaaf dat het zo'n succes was!! Daar doe je het voor! En je kaart is erg leuk!! Lief, eigenlijk meer nog.
Groetjes,
GerJanne

Nancy Soetaert zei

prachtig lief kaartje Miranda, fijn dat je meedoet met onze challenge!
Succes in het komende jaar met al je (creatieve) bezigheden!
Nancy DT52WTC

Enny zei

Wow, tof dat je workshop zo'n succes was ! En je kaartje is zo schattig, volgens mij is het een schuchter beertje ! :o) Ja, de honden willen graag buiten hé, maar ik pas er ook voor vandaag ! Mijn hondje was al buiten met het baasje, ha, ha ! Fijne jaarwisseling ! Enny

Ingrid's Scrapfrutsels zei

wat geweldig leuk Miranda dat je workshop vol zat, ik ben ook altijd zo blij als er zoveel mensen enthousiast komen, en dat je dan nog iets nieuws kan leren is helemaal fantastisch. Masking is ook erg leuk om te doen, je moet het even weten. Ik heb me ook de standaard besteld om video opnames te maken, leuk om mensen te laten zien wat je maakt. Je ijsbeertje is zo mooi en eenzaam in de kou zou ik bijna zeggen, maar dat zal hij zich zeker thuis voelen.. Bedankt voor het mee doen bij 52 WTC. Groetjes, Ingrid.

Yvonne zei

Wat een lief kaartje!

Groetjes,
Yvonne.
DT52WTC