vrijdag 29 april 2016

It's bugging me


Stampin Up! bestellen 30 april en 3 mei

Ik heb zoals beloofd een snel filmpje gemaakt van de producten die ik al mocht pre-orderen. Het staat onderaan.

Deze leuke kever gaat ook weg. Ik had nog zoveel plannen met hem. Herby, een cabrio, een beterschapskaartje (caught a bug?). Maar het mocht niet zo zijn. Heel mei nog te bestellen trouwens. Voor nu een Kever met roze sportwielen. Mijn nichtje is gek op kevers en deze kaart gaat naar haar. Ze heeft haar diploma verzorgende gehaald.


En dan hier het korte filmpje met producten die jullie vanaf 1 juni kunnen gaan bestellen. Wat vinden jullie van deze producten tot nu toe? Groetjes
Miranda Mols

zaterdag 23 april 2016

SPOILER ALERT!!! Stampin' Up! Catalog 2016-2017

Stampin'Up! bestellen 26 april


De Retired Lijsten zijn inmiddels aardig leeg.Maar er staat nog genoeg leuks in.
Heb je al gekeken of je echt niet nog iets nodig hebt. Weg is weg en ik heb vaak genoeg meegemaakt dat mensen spijt hadden. Dus hier de link. Er staan kruisjes achter de producten die er nu al niet meer zijn:

RETIRED LIJST

Zo gaat ook deze set eruit. De Party Wishes stempelset en ook de 3 bijpassende mini ponsjes met de ballon, cupcake en kaarsje. Jammer, die zijn zo leuk!
Maar gelukkig nog steeds verkrijgbaar! Dinsdag 26 april bestel ik weer.

Wil je nog niet verrast worden met alle nieuwe dingen uit de catalogus, lees dan niet verder! 


LET OP!!
*
*
ALS JE NU VERDER LEEST
*
*
DAN WEET JE WAT ER IN DE NIEUWE CATALOGUS STAAT
*
*
LAATSTE WAARSCHUWING
*
*
*
WEET JE HET HEEL ZEKER???
*
*
*
NOU, VOORUIT DAN
*
*
Ik heb tijdens Onstage met mijn camera rondgelopen en alles vastgelegd op foto.
*
*
Klik op de foto en bekijk ze groter!
*
*
Neem een kop koffie of thee en geniet!Je hebt gekeken. Jullie zijn nu vast aan het kwijlen net als ik...
Of je hebt ondertussen al 3x van boven naar beneden gescrold om alles nog eens te zien?
Je bent vast net zo enthousiast als ik!

NIEUWE CATALOGUS ONTVANGEN??
3 mei mag ik een aantal producten pre-orderen en dan bestel ik voor jullie de catalogus mee. Stuur me alvast een mail met je naam en adres als jij een GRATIS exemplaar opgestuurd wilt krijgen. Mensen in een straal van 30km kunnen hem af komen halen. 
Je krijgt de catalogus GRATIS als je de afgelopen 6 maanden iets besteld hebt of als je nog geen demonstratrice hebt of van demonstratrice wilt wisselen! 
Na 11 mei kun je de catalogus in je brievenbus vinden.

NIEUWE CATALOGUS PARTY
Natuurlijk organiseer ik ook nog een "Find Your Inspiration Party".
Hou mijn pagina Utopia Evenement in de gaten! Zodra die hierboven zichtbaar is, is er een datum bekend! 

Groetjes
Miranda Mols


woensdag 20 april 2016

#Onstage 2016 + Sneak Peek New Catalog

Stampin' Up! bestellen 26 april
Wil jij nog wat van de Retired Lijsten?

 Als je Stampin' Up! demo bent, zoals ik. (Kun jij ook worden, KLIK) Dan mag je naar de leuke events van Stampin' Up! Ik was er afgelopen weekend met nog 199 andere demo's. Het was weer een super event. We kregen de nieuwe catalogus en een paar nieuwe stempelsets. We konden alle nieuwe producten zien en aanraken en we hebben er zelfs mee gewerkt. Ik zeg het je! Ga alvast maar sparen want dit wordt er weer een om over te kwijlen.

Dit jaar maakte ik een paar swaps. Dat zijn ideeën die je uitwisselt met collega's.
Dit was mijn swap. Ik wilde graag wat met mijn Utopia kleuren doen. Ik ben immers gek op regenbogen. Dit was Swap 1. De ondergrond had ik al, maar daar liep ik vast. Maar samen met knutselvriendin Mariëtte bedachten we toch nog een hele bijzondere swap.


Door het maken van swap 1 hield ik een restje over dat te leuk was om weg te gooien. Dus dat werd Swap 2. Zo kun je dus heel goed de template gebruiken waar je mee werkt.e


En daar is dan Swap 2. Mooi is dat de Sunburst en de stempelset Over the Rainbow in de nieuwe catalogus blijven. Deze stans is echt aan me gegroeid hoor!


Dan is het vast leuk om de nieuwe In Colors al te zien. 
Sneak Peek...

Dapper Denim
Emerald Envy
Flirty Flamingo
Peekaboo Peach en
Sweet Sugarplum

Zijn ze niet geweldig?!


En hier een Sneak Peek van wat nieuwe producten. Ik verwerkte 3 nieuwe stempelsets op dit kaartje en de nieuwe Peekaboo Peach In Color.

En er waren natuurlijk ook wat trotse momenten op Onstage uit het Utopia Team.
Collega Miriam moest het podium op voor haar Silver Elite promotie en de dames hieronder (Miriam en Mandy) deden een geweldige presentatie. Kijk goed naar de foto voor nog een Sneak Peek!


En ook ik had weer een mijlpaal te vieren. Zalig. Allemaal dankzij jullie, mijn geweldige verslaafde klanten. Luv you!! Bedankt!


En nu kruip ik snel mijn zolder op. Ik ga mijn doos met nieuwe spulletjes uitpakken...
Zal ik het filmen voor jullie???

Groetjes
Miranda Mols

vrijdag 15 april 2016

Make a Wish

Stampin up! bestellen 18 april 22.00 uur!! 
Met Retired Lijstn en laatste Weekly Deals 

Ik ben me aan het klaar maken voor Centre Stage vanavond en Onstage morgen.
Vanavond krijg ik de nieuwste catalogus in handen! Zo spannend.
Maar eerst nog even naar mijn demovriendin Carmen in Den Haag rijden, want we gaan vanavond samen naar Amsterdam.Deze kaarte maakte ik voor een klein meisje met leukemie. Dochter van Nathalie die bij Stampin' Up! USA werkt. Ik volg hun verhaal al een jaar en het is hartverscheurend hoe zo'n klein meisje zoveel moet doorstaan. Natuurlijk zijn er honderden anderen die dit ook mee maken, maar haar verhaal volg ik, het is een verschrikkelijke ziekte. Maar wat een vechter, wat een sterke meid. gelukkig maakt ze ook heel veel mooie, gave en leuke dingen mee. Ik stuurde met de kaart een Worry Doll mee, zo'n handgemaakt poppetje aan wie je je zorgen vertelt en dat gaat dan onder je kussen. In de ochtend zouden al je zorgen zijn verdwenen, zo gaat het verhaal. Zal vast waar zijn, al is het maar voor eventjes dan in ieder geval hé.

Ik ga snel verder, mijn koffer klaar maken.
Ik ga plezier hebben!

Groetjes
Miranda Mols

maandag 11 april 2016

Balloon Party

Stampin' Up! bestellen 12 april

Het weekend is weer voorbij. Het was prima weer. Dus de BBQ werd onder het stof vandaan gehaald. De kinderen hebben heerlijk buiten gespeeld de hele dag en we hebben lekker veel gewandeld. Ik zeg LENTE!!! Vandaag lopen we lekker naar school en ik loop daarna met de hondjes verderhelemaal buitenom weer naar huis. Snoetje in de zon en genieten. Daarna aan het werk! Alles moet af want vrijdag en zaterdag ben ik in Amsterdam bij Onstage. We krijgen daar de nieuwe catalogus!!! Zo spannend.

Voor vandaag een One Layer kaartje. En ik vind hem wel heel leuk. Fijn om weer eens te maken. 

Less is More: One Layer

Het wordt vandaag heerlijk weer. Geniet ervan!

Groetjes
Miranda Mols

donderdag 7 april 2016

Happy Home

Stampin' Up! bestellen 12 april.

Mijn man is weer aan het werk. Na 8 weken ziek zijn, kon hij niet wachten om weer te beginnen. Ik ook niet. Hij begon aan een de verbouwing van een huis dat de bewoners net nieuw kochten. Ik kreeg de vraag of ik er een kaart voor wilde maken. Graag! Uiteraard is het moeilijk om mijn man tevreden te stellen. Wat ik Clean & Simple noem, noemt hij saai. Ga er maar aanstaan. Ik maakte dit kaartje. MAAR er zaten toen nog geen bloemtjes en gefeliciteerd op. Dat vond hij dus saai. Okee, terug aan mijn tafel. Wat doen we eraan? Bloemetjes en een extra sentimentje. En ja hoor. Hij vond het niet meer saai. Missie geslaagd. YEAH! Nu mag ik hem opsturen naar zijn klanten.


CAS on Sunday: Flowers

Achter het raam (Heart & Home Thinlits) plakte ik vellum en daarachter een stukje Whisper White met een stempel uit Happy Home. Zo leuk dat het ljkt alsof je naar buiten kijkt. Vond het "behangetje" ook wel mooi passen. Het zijn wat chiquere (sjiekere, dit woord typt zo veel leuker) mensen zeg maar. Dus dit vond ik wel een stijlvol geheel.

De Weekly Deals gaan stoppen. We hebben nog 2x Weekly Deals en dan is het afgelopen!
Als de voorraad producten weer te hoog is, komen er Special Offers. Hou het in de gaten.
Klik op de foto voor een vergroting.Fijne dag!

Groetjes
Miranda Mols