vrijdag 10 juni 2016

For Grandpa & Grandma

Stampin Up! bestellen 14 juni

Ik ben al lekker aan het spelen met onze nieuwe Nederlandse set. Die is echt gaaf!
Maar hier kun je zien dat je met onze alfabetten ook gewoon Nederlandse woorden kunt maken. Het sentiment komt uit een set die we al eerder hadden. 

Onze buurtjes krijgen er weer een kleinkind bij. Mama is 4 maanden geleden bevallen van de allereerste dochter in haar familie. Ze hebben alleen maar jongens. Dus dit prinsesje word ernstig verwend. Isabella is dan ook een schatje. En nu is ze onverwacht weer zwanger van nummer 4. Dat was niet helemaal de bedoeling, maar wel gewenst!  Ik ben trouwens ook gek op Isabella's 2 oudere broers. Beiden in Dano's leeftijd. Zitten alle drie bij elkaar in de klas en spelen natuurlijk vaak samen. Dat is handig als je vlak naast elkaar woont. Want mama & papa wonen weer naast oma & opa! 

Morgen gaan we samen naar de speeltuin in de buurt. Nog even lekker ravotten voordat Dano dinsdag geopereerd wordt aan zijn liesbreuk. 

Fijn weekend!

Miranda Mols

5 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een leuke kaart, Miranda!

Gerrina zei

Wat heerlijk voor ze om zo dicht bij elkaar te wonen; zo groeien de kinderen echt met opa en oma op...enne gave kaart heb je gemaakt! Fijn weekend!

Mieke zei

Hele mooie, zachte kaart.

Rosina zei

Heel mooi dit baby kaartje gemaakt voor de opa en oma Miranda....leuk is dat om zo zulke buren te hebben...enn zeker als ze dan ook nog van dezelfde leeftijd zijn...

groetjes Rosina

Margo zei

Wat een mooi kaartje ! Wat een verhaal zeg want als ik het goed begrijp, zijn de jongens een tweeling, of ook snel op elkaar, dat is best heavy !
Veel succes met de operatie! Leg Dano dan deze week maar flink in de watten !
Groetjes
Margo