maandag 26 oktober 2015

Lana's Birthday

Stampin' Up! bestellen 27 oktober

Een bijzondere dag in huize Mols. Onze Lana viert  haar eerste verjaardag met 2 cijfers. En dat betekent een tiener in huis. Op haar verjaardag is het voor haar "andersomdag". Een hele dag dat ze echt alles mag doen wat zij wil! Zij mag alles voor zichzelf beslissen. En het valt na 3 jaar nog altijd mee. Ze at koekjes en snoepjes met limonade als ontbijt en lunch. (Volgens mij stiekem ook een boterham) Ze wilde heel graag naar de speeltuin. Dus dat deden we. Toevallig stond er op Social Deal een actie met korting naar de binnenspeeltuin (Saraland) in Houthalen-Helchteren in België. Waren we nog nooit geweest en aangezien we toch vrij hadden, gingen we daarheen met de kinderen. Het was maar 33 minuten rijden. 
(sluikreclame)
**Even voor de Belgen die daar (in de buurt) wonen...Je kunt je Stampin' Up! producten makkelijk komen ophalen hier! Je bent er zo.** (einde sluikreclame)
Een speeltuin anders dan andere binnen speeltuinen. Leuk en niet druk, fijn! De Belgen hebben namelijk pas volgende week vrij. Na 3 uur ravotten op de skelterbaan, glijbanen, klimtoestellen, zandbak en het griezelige kruip/klim/klauter-spookhuis (ENG! maar leuk) waren we toe aan een rit naar huis. 
Thuis aangekomen at Lana broodjes en aten we samen nog een lekker stuk taart ter afsluiting van een gezellige dag. Nu wil ze nog om 23.59 uur naar bed en ons instoppen en dan is haar "andersom dag" voorbij. 


Vanochtend maakte ik een verjaardagskaart voor haar (beetje laat, maar er kwam eerder geen inspiratie.) En ze was compleet weg van mijn kaart. Ik ook! Lekker met watercolor techniek. Is ie niet schattig. Het hondje is een digi stempel die ik bewaarde en nu leuk kon gebruiken. Ze blijft gek op hondjes.

Ik wens jullie een fijne dag!

Miranda Mols

8 opmerkingen:

Je@net zei

Allereerst natuurlijk gefeliciteerd met de verjaardag van jullie jarig Jetje. Een andersomdag....hoe leuk is dat!
En wat een leuke kaart heb je voor haar gemaakt. Kan me voorstellen dat ze er weg van was!

Aartje zei

Gefeliciteerd met je tiener! Superleuke dag en kaart heb je voor haar.
Groeten, Aartje

GerJanne zei

Ha wat leuk, van harte hoor met Lana! Ja, kleine meisjes worden groot! Je kaart voor haar is enig!!
Groetjes,
GerJanne

Gerrina zei

Nog gefeliciteerd!! Ha een tiener in huis; dat kan nog heel wat worden! Nee gelukkig valt het echt wel mee en jullie groeien er ook in mee... Wat een heerlijke dag als ze zelf mag kiezen; echt heel speciaal!
Je kaart vind ik ook een gave. Groetjes, Gerrina

Rosina zei

Wat een schitterend kaartje heb je voor je dochter gemaakt Miranda....zoooo leuk gedaan, ook nog geeliciteerd met haar verjaardag en jullie hebben wel een héle gezellige dag gehad in dat speelparadijs....

groetjes Rosina

Marijke zei

Allereerst gefeliciteerd met Lana, alweer 10 jaar!! Kleine meisjes worden groot. Mijn kleine, grote meisje woont alweer op kamers, waar blijft de tijd! Wat leuk zo'n andersomdag!! En wat een prachtig gekleurd kaartje en leuk dat hondjes nog steeds favoriet blijven bij Lana.
Groetjes,
Marijke

Judith, Stampin Spirit zei

Ze blijven geweldig jullie andersom dagen! Hoop dat je hebt genoten van je andersom dag Lana, hij klinkt in elk geval superrrr

Mieke zei

Gefeliciteerd met de 10de verjaardag van Lana!
Haha, hoe leuk die andersom-dag! Inderdaad, in België hebben we volgende week een weekje vrij, ik kijk er al naar uit!
Hele mooie kaart heb je gemaakt. Leuk achtergrondje, vrolijke ballonnetjes en heel schattig dat hondje in de doos :-)