zaterdag 27 juni 2015

Hello Kitten

Stampin' Up! bestellen 29 juni ~ Garage Sale zaterdag 4 juli in Oosterbeek ~ Workshop 9 juli

Het zat er al een tijd aan te komen. De kat van de buren was al heel oud en toen hij werd ziek en stierf. Ondanks dat ze het zagen aankomen, was hun verdriet er niet minder om. En hun andere kat was zijn huisgenoot kwijt. Dus besloten ze om er een nieuwe huisgenoot bij te nemen. Nu heeft hun Kasper een vriendinnetje. Ik geloof dat hij het niet helemaal geweldig vind, want ze is heel druk en heel speels. En hij slaapt graag. We wilden even gaan kennis maken met de nieuwe huisgenoot en aangezien onze Dano gek is op jonge dieren, stond hij te springen om mee te geen. En dan moet je natuurlijk een kaartje meenemen. Nou heb ik geen katten stempels, want ik ben een hondenmens. Dus moest ik wat anders verzinnen. Want het moest toch echt wat met een poes zijn. Handig dat Pinterest! Met ponsen kun je ook best een poes maken, zo bleek.


Nadat ik eindelijk de kaart had bedacht en gemaakt. Konden we op kraamvisite. Wat een klein poesje. Nu hebben de buren geen kleine kinderen meer, dus het poesje vond Dano wel heel spannend. Maar toen ze ontdekte dat ze met Dano wel heel veel en heel leuk kon spelen waren ze de dikste vriendjes. Dus heb ik samen met de buurvrouw zitten genieten van de kattensprongetjes en de uithalen en de salto's. Te schattig en je kunt ernaar blijven kijken. Een uur later was de poes wel uitgespeeld. Wij uitgekletst en toen gingen we weer huiswaarts. De kaart werd met erg gewaardeerd, dus missie geslaagd.

GARAGE SALE
Zien we jou 4 juli vanaf 10.30 uur op de Garage Sale in Oosterbeek?

WORKSHOP
En voor degene die zin hebben in een liefdevolle techniek, donderdag 9 juli geef ik een workshop thuis. 

Voor meer info zie de Utopia Evenement pagina.

Groetjes
Miranda Mols


9 opmerkingen:

Margot zei

Superleuk Miranda!

An Smets zei

Mooi speels kaartje
(Ps ik denk dat je 4 juli bedoelt :) )
Groetjes
An

Marjan Küppers zei

Superleuke kaart en wat een leuk verhaal!

Gaby Dierx zei

Wat een scheetje, leuk gemaakt!!!
Creatieve groetjes, Gaby

PS...enne...4 juni 2016 of 4 juli a.s.???

Je@net zei

Wat een super schattig kaartje, Miranda. Heel leuk gedaan zo!

Gerdine zei

Leuk!!

Rosina zei

Heel mooi kaartje met zo een lief poesje erop Miranda...knap gedaan hoor om zelfgemaakte poesje zo te maken....SUPER gaaf!!!

groetjes en een fijn weekend
Rosina

Erica ♥ zei


Wat een leuke en gave kaart zeg ☺
Een leuke en gezellige (knutsel) zondag
Liefs van Erica
{Heidebloempjuh}
{DT De Egel}

Gerrina zei

Eindelijk even een blogrondje en deze kaart sprong er wel heel erg uit; wat een leuke! Gaaf dat ponsen zo toch weer van pas komen... Groetjes, Gerrina